طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دام و طیور کلید خورد
تهران (پانا) - طرح تشدید نظارتهای بهداشتی، قرنطینهای و شرعی بر فرآوردههای خام دامی و مراکز عرضه ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از سوی سازمان دامپزشکی در سراسر کشور از امروز کلید خورد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی، رییس سازمان دامپزشکی کشور امروز یکشنبه در نشستی با اعلام آغاز عملیات اجرایی این طرح گفت: در این طرح بیش از ۶۵۰ اکیپ ثابت و ۹۳۰ اکیپ سیار با تعداد ۲۵۰۰ کارشناس و دامپزشک در سطح کشور کار نظارت را انجام میدهند.
مجتبی نوروزی افزود: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی، قرنطینهای و شرعی سازمان دامپزشکی ویژه ایام نوروز تا عید فطر با توجه به افزایش میزان چرخش فرآوردههای پروتئینی، نقل و انتقال استانی آن و عرضه و فعالیت کشتارگاهها صورت میگیرد.
وی اظهار داشت: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب در سراسر کشور انجام میگیرد و فرآوردههای پروتئینی که بار میکروبی بالایی داشته باشند، معدوم میشوند.
نوروزی اضافه کرد؛ تمام کشتارگاههای دام و طیور کشور به غیر از روز نخست نوروز و پنجشنبهها فعال هستند.
رییس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: علاوه بر مسوولان فنی و ناظران شرعی در کشتارگاهها، یک ناظر دولتی از سوی سازمان دامپزشکی نظارت عالیه بر روند کشتار دام و طیور را انجام میدهند.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار ما درباره حجم نظارتهای بهداشتی دامپزشکی تصریح کرد: در کل سالانه بیش از ۱۸ میلیون تن فرآوردههای خام دام و طیور تحت نظارت بهداشتی از سوی این سازمان قرار میگیرد.
نوروزی افزود: نظارت دامپزشکی براساس پروتکلهای بهداشتی صورت میگیرد و عمده فرآوردههایی که بار میکروبی غیرمجاز داشته باشند، معدوم میشوند.
ارسال دیدگاه