مدیر آموزش و پرورش ملارد تأکید کرد:
هزینه در آموزش و پرورش، سرمایهگذاری در مسائل زیربنایی است
ملارد(پانا)- مدیر آموزش و پرورش ملارد در نمازجمعه صفادشت ضمن اشاره به فرموده مقام معظم رهبری بیان کرد نگاه به آموزش و پرورش باید نگاه به دستگاه زیربنایی باشد نه مصرفی و هزینه کردن در آموزش و پرورش، سرمایهگذاری در مسائل زیربنایی در نظر گرفته شود.
سعید تیموریراد، مدیر آموزش و پرورش ملارد در نمازجمعه امروز صفادشت، بیان کرد: امنیت و آرامش امروز را مدیون خون شهدا هستیم و در آستانه بازگشایی مدارس، قرار داریم که آغاز بهار علمآموزی برای دانشآموزان است؛ دانشآموزان کلاس اولی تحت عنوان شکوفههای حسینی دبستان کوثر با حضور وزیر آموزش و پرورش پای به اولین پایگاه تعلیم و تربیت گذاشتند و این نقطه قوتی برای شهرستان ملارد است.
وی ادامه داد: امیدواریم پس از سه سال سخت کرونایی، دانشآموزان با انگیزه وارد مدرسه شوند و با همت همه مسئولین شهرستان، اولیاء و معلمان، شور و نشاط قبل کرونا را به مدارس برگردانیم، هر چند قرار است آموزشهای مجازی هم در کنار آموزش ادامه داشته باشد.
تیموریراد ضمن قدردانی از ائمه جمعه ملارد و صفادشت و فرماندار، شهردار، شورای شهر و دهیاران افزود: از مدیران و معاونین مدارس بخاطر تلاشهای شبانه روزی و صادقانه در راستای بازگشایی مطلوب مدارس، قدردانی میکنیم و امیدواریم زمینه برای ورود همراه با نشاط و شادابی دانشآموزان به کلاس درس وارد شود.
این مقام مسئول در مورد جایگاه آموزش و پرورش در انقلاب اسلامی بیان کرد: طبق فرموده امام خمینی(ره) در صحیفه نور، مجلس و متفکران متعهد باید اصلاح فرهنگ از مدارس تا دانشگاه را جدی بگیرند و با تمام قوا در سد راه انحراف بکوشند، همچنین طبق بیانات مقام معظم رهبری، ما در آموزش و پرورش احتیاج به تحول داریم و در پشت این جمله یک دنیا کار نهفته وجود دارد و نگاه به آموزش و پرورش باید نگاه به دستگاه زیربنایی باشد نه مصرفی و هزینه کردن در آموزش و پرورش، سرمایهگذاری در مسائل زیربنایی در نظر گرفته شود.
مدیر آموزش و پرورش ملارد تصریح کرد: این هدف محقق نمیشود مگر اینکه نگاه ویژهای به مدارس و آموزش و پرورش داشته باشیم.
وی در مورد سند تحول بنیادین تشریح کرد: این سند مدتها مورد غفلت مسئولین قرار گرفته بود و نقشه راه آموزش و پرورش است، اکنون در حال پیادهسازی و عملیاتی شدن است، توجه به تربیت دانشآموزان تمام ساحتی و ساحت ششگانه است و ما به عنوان دستاندرکاران آموزش و پرورش باید به این موضوع توجه کنیم که دانشآموزان تک بعدی و صرف اینکه فقط به ابعاد آموزشی آنها پرداخته شود، تربیت نشوند بلکه در زمینههای اعتقادی، عبادی، دینی که یکی از ساحتهای مهم است نیز پرورش پیدا کنند.، ساحت تربیت اجتماعی، بصیرت سیاسی، تربیت زیستی و بدنی، زیباییشناختی و هنری، اقتصادی و حرفهای و تربیت علمی و فناوری ساحتهایی هستند که لازم است در آموزش و پرورش به آن پرداخته شود.
مدیر آموزش و پرورش ملارد ادامه داد: امسال ۸۰۰۰۰ دانشآموز در تمام مقاطع داریم که با تراکم ۳۶ تا ۳۸ نفر وارد مدرسه میشوند و تمهیدات لازم انجام شده است، حدود ۳۰۰ مدرسه دولتی و ۸۰ مدرسه غیردولتی داریم که از فردا پذیرای دانشآموزان عزیز ما خواهند بود، ۱۵۰۰ کلاس درس که ۳۰۰ کلاس آن ابتدایی و ۱۲۰۰ کلاس آن در مقطع متوسطه خواهد بود، حدود ۴۰۰۰ فرهنگی در خدمت دانشآموزان هستند و به تعلیم و تربیت آنها خواهند پرداخت.
وی خاطرنشان کرد: امسال در بعد عدالت آموزشی و تربیتی، اقدامی در دولت مردمی مبنی بر تشکیل قرارگاه تربیتی و نصیب آموزشی برابر بود که هدف عمده این کار، برابری همه مناطق کم برخوردار از آموزش باکیفیت و برابر است، ۲۵۰۰ دانشآموز با افت تحصیلی تحت پوشش آموزش رایگان قرار گرفتند و توجه ویژه به رشتههای هنرستانی از اهداف دیگر ماست که با ظرفیتهای موجود در شهر صفادشت به این رشتهها توجه ویژه داشته باشیم و برای رسیدن به این هدف هنرستانها را توسعه دادیم.
تیموریراد گفت: در بحث توازن رشتهای، رشتههای نظری و مهارتی توازن و تعادل نداشتند و اقداماتی در راستای کاهش گرایش دانشآموزان به رشته انسانی و گرایش به رشتههای مهارتی صورت گرفت تا شرایط بهتری رقم بخورد، در این راستا هنرستان ۱۵ کلاسه مرحوم کبری زرگران را افتتاح کردیم و در صفادشت هنرستان کاردانش دخترانه زندهیاد افضلی راد را ایجاد کردیم تا دانشآموزان دختر صفادشت هم از وجود هنرستان بهره ببرند. تاسیس ۶۶ باب کلاس درس هم از دیگر اقدامات در جهت کاهش تراکم جمعیتی شهر ملارد برای سال تحصیلی جدید بود.
خبرنگار: سحر شیخی
ارسال دیدگاه