انجماد روزانه ۳۰ تُن مُرغ در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد (پانا) - روزانه ۳۰ تُن مرغ مازاد بر نیاز، در چهارمحال و بختیاری برای تنطیم بازار منجمد می‌شود.

کد مطلب: ۱۲۸۷۹۵۴
لینک کوتاه کپی شد
انجماد روزانه 30 تُن مُرغ در چهارمحال و بختیاری

روزانه میانگین ۹۰ تن مرغ قابل عرضه در استان چهارمحال و بختیاری تولید می‌شود که در حال حاضر میزان مصرف مرغ در بازار کمتر شده است.

سام مردانی، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر مشکل خاصی در جوجه ریزی استان نیست؛ اما مرغداران استان با مشکلاتی در زمینه سرمایه در گردش، افزایش قیمت نهاده‌ها و زمان تحویل آن‌ها مواجه هستند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار