مدیرکل ورزش مازندران در هم‌‎اندیشی با رسانه‌ها مطرح کرد:

از توسعه خانه‌های جوان تا توجه ویژه به ورزش دانش‌آموزی

ساری (پانا) - مدیرکل ورزش و جوانان مازندران در نشست هم‌اندیشی با رسانه‌های استان، ضمن توجه ویژه به ورزش دانش‌آموزی، از توسعه خانه‌های جوان و بهره‌مندی از ظرفیت سمن‌ها برای این ایده، خبر داد.

کد مطلب: ۱۱۵۰۱۹۰
لینک کوتاه کپی شد
از توسعه خانه‌های جوان تا توجه ویژه به ورزش دانش‌آموزی

حسن رنگرز امروز در نشست با اصحاب رسانه مازندران، در توضیح به وضعیت زیرساخت‌های ورزشی در استان، به ۱۱۴ پروژه ورزشی افتتاح شده در ۸ سال دولت تدبیر و امید اشاره کرد و گفت: «تاکنون در سال جاری ۴ پروژه افتتاح شد و اگر اعتبارات مصوب، تخصیص یابد ۱۰ پروژه دیگر افتتاح خواهد شد.»

او به ۲۷۰ سالن ورزشی استان اشاره کرد که در سال‌های گذشته در قالب ماده ۵ قانون الحاق ۲ به بخش خصوصی اجاره داده شد تا هم درآمد ایجاد کند و هم هزینه‌های بخش خصوصی تأمین شود. همچنین برخی سالن‌ها به دلیل فرسودگی قابل اجاره دادن نیستند، برخی مانند استادیوم شهید وطنی حاکمیتی هستند که تولیت آن به هیأت فوتبال قائم‌شهر داده شد.

رنگرز تأکید کرد که برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی استان به ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و چندین دهه طول می‌کشد تا این پروژه‌ها به اتمام برسد و ادامه داد: «اتکای صرف به منابع دولتی گره‌گشایی مشکلات حوزه زیرساختی نیست.»

بهسازی و تجهیز ورزشگاه وطنی اولویت ورزش مازندران است

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران ضمن اظهار تأسف از اتفاقی که اخیرا به دلیل بارش دو روزه باران در ورزشگاه شهید وطنی رخ داد و باعث جمع شدن آب در زمین چمن شد، گفت: «سالانه بخشی از اعتبارات تملک‌دارایی‌های سرمایه‌ای استان صرف ورزشگاه وطنی می‌شود و البته اعتبارات محدود است و میزان هزینه بهسازی، نوسازی و تجهیزات وطنی بخش قابل اعتنایی است. ضمن آنکه نگهداری استادیوم‌های ورزشی با عنایت به اینکه اعتباراتی برای نگهداری وجود ندارد، کار سختی است.

او ادامه داد: «با توجه به باران ۴۸ ساعته و مجموعه اقداماتی که باید هیأت صورت می‌داد و نداد، ما تقاضای به تعویق افتادن بازی را دادیم که موافق نشد. زمین چمن وطنی هیچ مشکلی ندارد اما در سال‌های گذشته به دلیل عملیات عمرانی، زهکشی زمین چمن در بخش شمالی مسدود شد و حجم بارش باعث این اتفاق شد.»

مفاد تفاهم‌نامه‌‌های وزارت‌خانه‌های ورزش و آموزش و پرورش روی کاغذ ماند

رنگرز در پاسخ به سوال پانا در مورد ضعف ورزش دانش‌آموزی و جدی نگرفتن آن نزد دانش‌اموزان، ورزش بانوان و دانش‌آموزان را از چالش‌های ورزش استان برشمرد و گفت: «افزایش وزن، چاقی و فقر حرکتی در جمعیت دانش‌آموزی طبق آمار نگران‌کننده است که در یک سال گذشته به دلیل شرایط محدود کننده‌ کرونا به مراتب نگران‌کننده تر شد.»

او تأکید کرد که اگر ظرفیت‌ فعالیت‌های ورزش دانش‌آموزی فعال شود، حوزه وسیعی از مستعدین خواهیم داشت که ورزش کشور می‌تواند از آن بهره‌مند شود.

رنگرز با بیان اینکه تفاهم‌نامه‌های منعقد شده میان وزارت‌خانه‌های آموزش و پرورش و ورزش و جوانان روی کاغذ مانده و اجرایی نشده است، ادامه داد: «در ورزش قهرمانی در پی ایجاد یک الگو هستیم که از ظرفیت‌های مشترک بهره بریم مانند معلمان ورزش که در صورت آموزش، استعدادیابی خواهند شد.»

او با اظهار تأسف از عدم اتصال بین ورزش و آموزش و پرورش به هر دلیلی، اظهار امیدواری کرد که به الگو و مدل ارتباطی برسیم که ظرفیت استان ارتقا یابد.

آسیب باشگاه‌های ورزشی از کرونا در بودجه سال آینده دیده شود

رنگرز به فعالیت ۱۹۵۰ باشگاه خصوصی در استان اشاره کرد که بخش عمده‌ای از آن‌‌ها استیجاری هستند و قریب به ۱۱ ماه است که تعطیل هستند: «مجموعه‌ای از مربیان و مدیران بدون برخورداری از بیمه روزهای سختی را می‌گذرانند.»

او گفت: «باشگاه‌داری شغل پردرآمدی نیست و فرد از روی علاقه به آن روی می‌آورد. لازم است که آسیب این شغل از کرونا در بودجه سال آینده دیده شود.»

مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران به فعالیت ۲۳۰ سمن دارای اعتبارنامه و فعال بودن ۱۰خانه جوان در استان اشاره کرد و گفت: «در پی این هستیم که در هر شهرستان یک خانه جوان بنا کنیم و یک سمن انتخاب شود و با همکاری اداره ورزش و فرمانداری هر شهرستان، اولین خانه‌جوان به عهده آن سمن برای پیگیری وظایف خانه‌جوان گذاشته شود.»

رنگرز همچنین از اختصاص خانه تخصصی برای هیات‌های ورزشی دارای مدال با توجه به زیرساخت‌های وزشی و نیز دستگاه‌های دیگر مانند بسیج و سپاه خبر داد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار