پیش بینی تولید۷۵۰ هزار تن گندم از مزارع آذربایجان غربی

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: پیش بینی می شود در سال زراعی جاری در شرایط نرمال ۷۵۰ هزار تن گندم از مزارع استان تولید شود.

کد مطلب: ۶۸۹۶۷۹
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار پانا آذربایجان غربی، اسمعیل کریم زاده افزود: در سال زراعی جاری تاکنون در مجموع ۳۴۲هزار هکتار از اراضی زراعی استان زیر کشت گندم دیم و آبی پاییزه رفته است که از این میزان سطح کشت شده در حدود ۸۳ هزار هکتار گندم آبی و ۲۵۹هزار هکتار گندم دیم است .


وی از توزیع ۱۸ هزار و ۶۰۰ تن بذور اصلاح شده به زارعان در سال زراعی جاری خبر داد و اظهارکرد: همچنین در این راستا ۳۱ هزار و ۴۰ تن کود پاییزه در بین کشاورزان توزیع شده است.


رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به کشت مکانیزه کامل در سطح ۲۵۱ هزار هکتار ازاراضی زراعی استان اضافه کرد: در این زمینه ۹۷ عدد آزمون خاک به صورت کامل و ۳۵۰ عدد نیز نمونه گیری بدون میکرو انجام شده است.


کریم زاده ارقام گندم کشت شده آبی را پیشگام،حیدری، میهن و اروم و ارقام دیم کشت شده را نیز سرداری، آذر۲، هما و باران عنوان کرد و افزود: در سال زراعی جاری دو هزار و ۳۴۰ میلیون اعتبار سرمایه در گردش به گندمکاران استان تخصیص یافته است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار