در دیدار استاندار آذربایجان شرقی با سفیر فرانسه مطرح شد:

تبدیل آذربایجانشرقی به قطب سوم خودروسازی کشور/استقبال ازشرکتهای فرانسه

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه به دنبال ایجاد قطب سوم خودروسازی کشور در تبریز هستیم، گفت: از سرمایه‌گذاری شرکت‌های فرانسوی در این زمینه استقبال می‌کنیم.

کد مطلب: ۶۷۹۵۳۶
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار پانا از آذربایجان شرقی، مجید خدابخش در دیدار با سفیر فرانسه در ایران، بخش خودروسازی را از اولویت‌های جذب سرمایه‌گذاری خارجی در استان اعلام کرد و گفت: با توجه به حضور واحدهای قدرتمند ساخت موتور و قطعات خودرو در تبریز، زمینه خوبی برای تولید خودرو با برند مطرح اروپایی در استان فراهم است.

وی با اشاره به تجربیات کشور فرانسه در تولید خودرو، گفت: ما در استان به دنبال ایجاد قطب سوم خودروسازی کشور با رویکرد صادرات به کشورهای منطقه هستیم و از سرمایه‌گذاری شرکت‌های فرانسوی در این زمینه استقبال می‌کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به آمادگی استان برای جذب سرمایه‌گذاری در حوزه تولید برق، گفت: هم‌اکنون زمینه تولید ۳هزار مگاوات برق در استان فراهم است و حمایت‌های قانونی از سرمایه‌گذاران در این زمینه انجام می‌شود.

وی با اشاره به وجود شبکه ریلی در استان و اتصال آن به شبکه ریلی ترکیه و اروپا، گفت: در حال حاضر عملیات اجرایی راه‌آهن سریع‌السیر تبریز به تهران در حال اجراست و برای برقی کردن این مسیر نیز آماده جذب سرمایه‌گذاری هستیم.

دکتر خدابخش خاطرنشان کرد: علاوه بر موضوعات ذکر شده، زمینه‌های زیادی برای همکاری با کشور فرانسه داریم که مسئولان استان و بخش خصوصی، اطلاعات لازم را در این خصوص ارائه خواهند کرد.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه به بیان برخی از ویژگی‌های استان پرداخت و گفت: تبریز یک شهر تاریخی و فرهنگی است که مرکز مشروطه‌خواهی و پیشگام تحولات سیاسی و اجتماعی در تاریخ ایران بوده است.

وی افزود: تبریز به‌عنوان شهر جهانی فرش و پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸ انتخاب شده و بازار تبریز به‌عنوان بزرگترین بازار سرپوشیده جهان نیز به ثبت جهانی رسیده است.

خدابخش با اشاره به فعالیت شش دانشگاه بزرگ در استان، گفت: اتاق بازرگانی تبریز هم با قدمت ۷۰ ساله نشان‌دهنده سابقه تبریز در تولید و تجارت بین‌الملل است.

وی با بیان اینکه صادرات غیرنفتی استان در سال گذشته بالغ بر دو میلیارد دلار بود، گفت: دوره پسابرجام فرصت بسیار خوبی برای گسترش همکاری‌های بین‌المللی است.

خدابخش، حضور بخش خصوصی قدرتمند را یکی از مزیت‌های استان برشمرد و گفت: وجود منطقه آزاد و شهرک‌های تخصصی سرمایه‌گذاری در استان و تسهیلات، تضمین‌ها و حمایت‌های قانونی از سوی دولت ایران، فرصت خوبی برای سرمایه‌گذاران خارجی است.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه هم‌اکنون دو شرکت فرانسوی در حال مذاکره برای سرمایه‌گذاری در استان هستند، گفت: از حضور سرمایه‌گذاران فرانسوی در حوزه‌های مختلف استان استقبال می‌کنیم و از گردشگران فرانسوی نیز دعوت می‌کنیم که در سال ۲۰۱۸ از شهر تبریز دیدن کنند.

سفیر فرانسه در ایران نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به تبریز، گفت: علاقه داشتم که به‌خاطر فرهنگ غنی و سابقه‌ای که شهر تبریز در کشور ایران دارد به این شهر سفر کنم و امیدوارم در این سفر به دستاوردهای خوبی در زمینه همکاری بین دو کشور برسیم.

فرانسوا سنمو با بیان اینکه همواره شرکت‌های فرانسوی را به سرمایه‌گذاری در ایران تشویق کرده‌ام، گفت: فرانسه به‌عنوان یکی از حامیان اصلی برجام امیدوار است که روابط خود را به‌ویژه در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و ارتباطات دانشگاهی توسعه دهد.

وی با تبریک انتخاب تبریز به‌عنوان شهر نمونه گردشگری در سال ۲۰۱۸، گفت: علاقه‌مندیم که روابط دانشگاهی خود را با تبریز گسترش دهیم؛ به‌ویژه اینکه بخش فرانسه این دانشگاه از بخش‌های پیشرو در ایران است.

سفیر فرانسه در ایران با اشاره به حضور شرکت‌های بزرگ فرانسوی در ایران بعد از برجام، گفت: شرکت‌های فرانسوی برای حضور در ایران و استان‌های مختلف این کشور، نیازمند اطلاعات هستند و این بهترین فرصت برای گسترش همکاری‌های اقتصادی است.

وی با اشاره به پیشینه صنعتی استان آذربایجان شرقی، گفت: شرکت‌های فرانسوی نیز در زمینه تولید خودرو در ایران تجربیات خوبی دارند و پیشنهاد ما این است که در زمینه تولید خودروهای سنگین کم‌مصرف و با آلایندگی کمتر با استان آذربایجان شرقی مشارکت داشته باشیم.

سفیر فرانسه همچنین سرمایه‌گذاری در حوزه تولید برق را جالب توجه دانست و گفت: در فرانسه نیز شرکت‌های خوبی در این زمینه فعال هستند که می‌توانند در آذربایجان شرقی سرمایه‌گذاری کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار