در ایران فقط۲۰درصد معتادان بهبود یافته به جامعه بازمی گردند

معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت:در بهترین شرایط و براساس میانگین جهانی بین ۳۰ تا ۴۰ درصد معتادان بهبود یافته می‌توانند به جامعه بازگردند و در جامعه ایران همه شرایط کامل نیست و این میزان به ۱۵ تا ۲۰ درصد رسیده است.

کد مطلب: ۵۹۶۸۷۷
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار پانا ، پرویز افشار در اولین نشست هم‌اندیشی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر که شامگاه امروز (شنبه) با حضور اهالی فرهنگ و هنر، ورزشکاران و برخی از خیرین با حضور عبدالرضا رحمانی فضلی رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزیر کشور و همچنین علی مویدی قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار شد گفت: یکی از جامعه شناسان معروف عنوان می‌کند که هیچ ولعی بالاتر از ولع یک معتاد در اوج خماری نیست و براساس پژوهش‌های علمی این ولع ۴۰ تا ۶۰ درصد بیش از ولع گرسنگی است.

وی افزود در حال حاضر ۲۵۰ میلیون نفر در دنیا مصرف کننده مواد مخدر هستند.

معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان آنکه ۱۷۰ کشور در سال گذشته اعلام کردند که مشکل اول و اصلی آنها اعتیاد به مواد مخدر است گفت: بعد از پایان هشت سال جنگ تحمیلی، مقام معظم رهبری بحث اول نظام را اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی عنوان کردند. همچنین ایشان در دو سال اخیر هم مطالبه جدی از مسئولان کشور در این خصوص داشتند و در همین راستا هر شش ماه یک‌بار جلسه‌ای در حضور ایشان با مسئولین لشکری و کشوری و سران سه قوه برگزار می‌شود.

افشار در ادامه با بیان آنکه ۱۱ بند از ابلاغ ایشان در سال ۸۵ در خصوص مبارزه با مواد مخدر جامعیت کاملی دارد گفت: در این ابلاغ علاوه بر مقابله با عرضه مواد مخدر، پیشگیری، درمان و صیانت از معتاد و بازگشت معتاد بهبود یافته به اجتماع نیز مطرح شده است.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر تلاش‌های زیادی در راستای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر صورت گرفته و گروه‌های مرجع جامعه نظیر اهالی فرهنگ و هنر، ورزشکاران، فرهیختگان، خیرین، منتفذین اجتماعی می‌توانند برای درد مشترک مبارزه با مواد مخدر و تاثیر بر معتادان و همچنین عدم گرایش به این بلای خانمان‌سوز از سوی جوانان اقدامات و طرح‌های مشترکی را به انجام برسانند.

معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه با بیان آنکه در بهترین شرایط و براساس میانگین جهانی بین ۳۰ تا ۴۰ درصد معتادان بهبود یافته می‌توانند به جامعه بازگردند گفت: در جامعه ایران همه شرایط کامل نیست و این میزان به ۱۵ تا ۲۰ درصد رسیده است.

وی در پایان با تاکید بر آنکه اولویت اول کشور مقابله با آسیب‌های اجتماعی است و ام‌الفساد آسیب‌های اجتماعی مواد مخدر و اعتیاد است گفت: باید در برابر مسئولیت خود در خانواده، جامعه، محل و کشور حساس بوده و اقدامات مشترکی را به انجام برسانیم.

شامگاه امروز ۲۳ بهمن ماه اولین نشست هم اندیشی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر با حضور جمعی از هنرمندان، بازیگران، ورزشکاران و برخی از خیرین به میزبانی رحمانی فضلی وزیر کشور و دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر به همراه برخی از مسئولین ستاد مبارزه با مواد مخدر در مجتمع شقایق تهران برگزار شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار