برگزاری جام تموز آشوریان در ایران نشانه وجود امنیت در کشور است

نماینده آشوریان و کلدانیان ایران در مجلس شورای اسلامی گفت: برگزاری جشنواره بین المللی فرهنگی ـ ورزشی جام تموز با حضور ۲۵۰ ورزشکار خارجی و داخلی به میزبانی ایران نشانه وجود امنیت بالای کشور است.

کد مطلب: ۵۲۷۹۲۶
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار پانا آذربایجان غربی، یوناتن بت کلیا اظهار داشت: همبستگی و اتحاد در بین اقلیت ها و مذاهب مختلف در ایران تابلویی زیبا در کشور به وجود آورده است که نمونه بارز آن را در استان آذربایجان غربی و شهر ارومیه شاهد هستیم که مردمان آن سالهاست در صلح و صفا و صمیمیت در کنار هم زندگی می کنند.

بت کلیا بیان کرد: هیچ گونه تبعیضی بین ایرانیان ترک، فارس، کرد، ارمنی و آشوری وجود ندارد و قانون اساسی کشور برای همه مردم ایران یکسان است.

وی ادامه داد: امنیت، آرامش و آسایش کنونی کشور را مدیون وجود پربرکت امام راحل و تدابیر هوشمندانه رهبر فرزانه انقلاب و تلاش دلتمردان و قانون گزاران کشورمان هستیم.

بت کلیا افزود: بنا به فرمایش گهربار امام راحل، مردم ایران تا زمانی که اتحاد و همبستگی داشته باشند، هیچ قدرتی نمی تواند بر این کشور غلبه کند و الان پس از گذشت بیش از ۳۷ سال از پیروز انقلاب اسلامی همچنان اتحاد، همبستگی و همدلی در بین تک تک مردم ایران وجود دارد.

وی گفت: خوشحالیم که امسال برگزاری مسابقات جام بین المللی تموز آشوریان جهان با دهه کرامت و سالروز میلاد با سعادت حضرت امام رضا(ع) مقارن شده و این امر شیرینی و حلاوت این مراسم را بیشتر کرده است.

بت کلیا بیان کرد: برگزاری جشنواره بین المللی جام تموز ۱۶ سال است که به میزبانی ایران و شهر ارومیه با حمایت همه جانبه مسئولان کشور و استانی و با حضور آشوریان جهان برگزار می شود در حالی که کشورهای میهمان قدرت و جرات برگزاری این جشنواره را به علت نبود امنیت در کشورشان ندارند و ایران را به عنوان تنها کشور امن منطقه می شناسند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار