جشنواره بین المللی جام تموز آشوریان در ارومیه آغاز شد
شانزدهمین دوره جشنواره فرهنگی ورزشی آشوریان جهان جام تموز با حضور ورزشکاران شرکت کننده داخلی و خارجی در ارومیه آغاز شد.
به گارش خبرنگار پانا آذربایجان غربی، شانزدهمین دوره جشنواره فرهنگی ورزشی آشوریان جام تموز در شش رشته والیبال، بسکتبال، فوتبال، تنیس روی میز، شطرنج و تنیس خاکی مردان و زنان از عصر دوشنبه ۲۵ مرداد ماه برگزار می شود.
علی مصطفوی مدیرکل سیاسی و انتخابات استاندار آذربایجان غربی در مراسم افتتاحیه این جشنواره ضمن تبریک فرا رسیدن دهه کرامت گفت: بر اساس قانون اساسی ایران و در اصول ۱۳ و ۱۹ آزادی اقلیت های مذهبی کشور در انجام فرایض دینی آنها به رسمیت شناخته شده و این نشان از اجرای عدالت و حقوق بشر در ایران است.
وی اظهار کرد: حمایت دولت جمهوری اسلامی ایران از برگزاری شانزدهمین دوره جام تموز و اجرای مراسم زیارت قره کلیسای چالدران با حضور صدها اقلیت ارامنه و آشوری نشانگر ارج نهادن به حقوق اقلیت های دینی ایران در چهارچوب قانون رایج کشور است.
مصطفوی بیان کرد: استان آذربایجان غربی و شهر ارومیه رنگین کمانی از اقوام و ادیان مختلف است که مردمان آن سالهاست در کنار هم با صلح و صمیمت زندگی مسالمت آمیزی دارند.
وی افزود: امروز شاهد بروز برخی رفتارهای ناهنجار و غیر انسانی توسط پدیده زشتی به نام داعش که زاییده استکبار جهانی است، هستیم که این امر نشان از نبود وحدت و همدلی در کشورهای آشفته منطقه است.
مصطفوی گفت: کشور جمهوری اسلامی ایران به عنوان تنها کشوری امن و زبانزد خاص و عام در بین کشورهای منطقه است و یکی از کشورهای تاثیرگزار در منطقه به شمار می رود.
ارسال دیدگاه