هاشمی رفسنجانی در دیدار هیأت گروه بینالمللی بحران:
فلسطین تابلویی از ظلم 60 ساله ابرقدرتها علیه یک ملت مظلوم است
خبرگزاری پانا: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام فلسطین را تابلویی از ظلم 60 ساله ابرقدرتها علیه یک ملت مظلوم دانست و گفت: چراغ سبز ابرقدرتها و گاهی کمکهای تسلیحاتی و سیاسی آنها به رژیم غاصب اسرائیل، ظلم به مردم مظلوم را مضاعف کرده است.
به گزارش خبرگزاری پانا، هاشمی رفسنجانی عصر دیروز در دیدار هیأت گروه بین المللی بحران، با تحسین تلاشها برای جلوگیری از ایجاد شعله های جنگ بین انسانها، گفت: در دنیایی که هر روز شاهد جنگ افروزی افراد، گروهها و دولت هایی علیه هم نوعان خود هستیم، تلاش برای ممانعت از گسترش آن، برخاسته از روحیه لطیف انسانی است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: وظیفه هر انسانی است که هر جا ظلم و ستمی میبیند، برای کم کردن آن تلاش کند.
وی در پاسخ به توضیحات مدیر اجریی گروه که میانمار را میدان روشنی از عملکرد خود می دانست، گفت: در همان میانمار، مسلمانان مظلومانه زندگی میکنند و گروههای بین المللی کاری نمیکنند.
هاشمی رفسنجانی فلسطین را تابلویی از ظلم ۶۰ ساله ابرقدرتها علیه یک ملت مظلوم دانست و گفت: چراغ سبز ابرقدرت ها و گاهی کمکهای تسلیحاتی و سیاسی آنها به رژیم غاصب اسرائیل، ظلم به مردم مظلوم را مضاعف کرده است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، نصیحت ناپذیری را روحیه قدرت های جهانی دانست و گفت: این قدرتها بر اساس منافع خود وارد کشورها می شوند و امنیت اجتماعی ملت ها را مخدوش می کنند.
وی با تشریح سیاستهای متضاد کشورهای استکباری در خصوص ملت های جهان، گفت: به قامت سیاستهای استعماری خویش لباس حقوق بشر میپوشانند و در هر کشوری بر اساس منافع خود حرف می زنند و عمل میکنند.
هاشمی رفسنجانی با بیان این نکته که «اخلاق همیشه لگدمال استعماریون می شود»، گفت: در این دنیا هر مقدار تلاش برای کم کردن آلام مظلومان ستودنی است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام برنامهها وفعالیتهای گروههای متعدد جهانی برای برقراری صلح و آرامش بین انسانها را ارزشمند خواند و گفت: این تلاش ها نشان میدهد که هنوز انسانیت زنده است.
خانم لوییز آریور، رئیس و مدیر اجرایی گروه بحران بین المللی نیز در این دیدار، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت ها و برنامه های سازمان بین المللی بحران، گفت: وظیفه سازمان جلوگیری از مناقشات مسلحانه است.
وی منطقه خاورمیانه را منطقه ای پرمشغله برای سازمان دانست و گفت: در آفریقا و آسیای جنوب شرقی هم مواردی داشتیم که برای کم کردن جنگ ها تلاش کردیم.
خانم لوییز آریور گفت: منافع هیچ کشوری را تأمین نمی کنیم و هدف ما کم کردن مناقشات است.
وی سفر گروه خود به ایران را عالی توصیف کرد و گفت: مذاکرات بسیار خوبی با مسؤولان جمهوری داشتیم که شامل موضوعات مختلف، از جمله مسایل هسته ای بود.
رئیس گروه بین المللی بحران، سوریه، عراق، افغانستان و اوکراین را محور برنامه های گروه برای سفر به ایران دانست و گفت: بر پرهیز از افراط گرایی و احترام به نهادهای بین المللی تأکید کردیم.
خانم لوییز آریور که خود را قاضی و آشنا به مسایل قانونی معرفی کرد، گفت: اقدام جنابعالی برای احترام به قانون در ماجرای عدم احراز صلاحیت برای ریاست جمهوری را میستایم.
ارسال دیدگاه