کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان و نوجوانان مدارس فارس هشدار داد:
ناآگاهی نسبت به تغییرات طبیعی دوران بلوغ تهدیدی برای سلامت نوجوانان است
خبرگزاری پانا: کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان و نوجوانان مدارس فارس، ناآگاهی نسبت به تغییرات طبیعی دوران بلوغ تهدیدی برای سلامت نوجوانان است.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، رزیتا بخشی زاده اظهار داشت: بر اساس آخرین سرشماری در ایران نوجوانان ۱۰ تا ۱۴ ساله ۴.۲۷ درصد از جمعیت کشور را شامل می شوند، بنابراین توجه به برنامه های بهداشت باروری نوجوانان امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
وی افزود: این گروه بزرگ نیروی پرتوان و سازنده ای هستندکه نیازمند توجه ویژه برای مصون ماندن از مخاطرات جسمی و روحی می باشند.
بخشی زاده با ابراز تاسف از اینکه این قشر آسیب پذیر در مواردی از آگاهی کافی برخوردار نیست گفت : نا آگاهی از تغییرات طبیعی دوران بلوغ و اضطراب ناشی از این نا آگاهی نه تنها سلامت جسمی ، بلکه سلامت روحی و روانی و گاهی اجتماعی نوجوان را تهدید می کند.
کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان و نوجوانان مدارس فارس همچنین گفت: این حق نوجوانان جامعه ما و تکلیف متولیان امور بهداشتی و والدین است که با بینش منطقی خود، نوجوانان را از سال های نخست نوجوانی با مسایل بلوغ و باروری آشنا سازند.
بخشی زاده اذعان داشت: ۶۰ درصد دانش آموزان مدارس این استان که ۳۳ هزار و ۱۲۹ نفر از دانش آموزان پسر سوم راهنمایی و دانش آموزان دختر ششم ابتدایی را شامل می شود با بهداشت دوران بلوغ آشنا شدند.
وی اضافه کرد: این آموزش ها توسط نیروهای متخصص در مراکز بهداشتی ، درمانی و بهورزان خانه های بهداشت، در خصوص بهداشت دوران بلوغ ارائه شده است.
بخشی زاده افزود: در سال تحصیلی ۹۲-۹۱، ۵۴ هزار و ۵۰۱ نفر دانش آموزان دختر ششم ابتدایی و پسر سوم راهنمایی در مدارس کل استان فارس تحصیل می کنند.
کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان و نوجوانان مدارس فارس در پایان افزود: این آموزش ها در سال های قبل بیشتر برای دختران برگزار شده بود اما در سال تحصیلی ۹۲- ۹۱با توجه به نیاز جامعه و با همت و حمایت مسئولان و کارکنان بهداشتی این آموزش ها با درصد پیشرفت قابل توجهی برای دانش آموزان پسر نیز برگزار شده است.
ارسال دیدگاه