نخستین رستوران زیر آب شناور ایرانی ساخته شد
تهران (پانا) - نخستین رستوران زیرآب شناور مستقل کشور به همت جوانان ایرانی در آبهای گرم و نقرهفام خلیجفارس با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راهاندازی شد.
به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یکی از نیازهای صنعت گردشگری و توریسم توسعه اماکن رفاهی، تفریحی ورزشی است و در ایران نیز استفاده از این اماکن برای جذب توریست بسیار احساس میشود. بر همین اساس برخی از جوانان جنوبی کشور از جذابیتها و زیباییهای آبهای نیلگون خلیجفارس بهره بردهاند و از این نعمت خدادادی برای ثروت آفرینی و جذب توریست استفاده کردهاند.
ماهیهای تزیینی زیبا و رنگارنگ، مرجانها، صدفها، دلفینها و لاکپشتهای متنوعی در آبهای خلیجفارس زندگی میکنند. به تعبیری میتوان گفت که «خلیجفارس یک آکواریوم طبیعی و زنده است» و طرح راهاندازی رستوران زیردریایی در نظر دارد حلقه گمشده وصل، بهرهوری، حراست و نگهداری از این نعمت خدادادی باشد.
احمد ابراهیمی مدیرعامل شرکت آنیتا سازه کیش درباره این طرح، گفت: رستوران زیردریایی یک طرح دانشبنیان است. رستوران زیر دریا یعنی زندگی در کنار یک اکوسیستم کاملاً طبیعی و آکواریومی به پهنای خلیج همیشه فارس. نخستین رستوران زیر آب در خاورمیانه، با طراحی خاص، رستوران، مجتمع امکان صرف غذا و فضایی غرق در زیباییهای خدادادی مکانی برای جذب توریستهای داخلی و خارجی محسوب میشود.
وی افزود: این رستوران، بزرگترین رستوران زیر آب دنیا است که با بهرهگیری از مشاوران خارجی و متخصصان داخلی و تکنولوژی روز دنیا بهصورت شناور مستقل طراحی شده است. این رستوران شامل یک طبقه کامل در ریز سطح آب دریا میشود. البته طبقاتی نیز روی سطح آب دارد که محیطی زیبا و رویایی برای صرف یک غذای بهیادماندنی را فراهم میکند.
به گفته ابراهیمی، این مجموعه، نخستین رستوران بینالمللی مستقر در آبهای ایران است و نخستین بام سبز در دریاهای ایران محسوب میشود. البته نمونههای کوچکتر این طرح در شرق آسیا نیز اجرایی شده است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، با اشاره به خدمات ارائهشده در این طرح، تصریح کرد: با ساخت این شناور یک مجموعه بزرگ رفاهی تفریحی در سه طبقه مجزا طراحی شده است که شامل بخشهای مختلفی چون رستوران بوفه اُآنس، رستوران بینالملل اُآنس و کافه اُآنس میشود.
وی همچنین عنوان کرد: رستوران بوفه طراحیشده در این مجموعه بهطور کامل زیر سطح آب قرار میگیرد و پنجرههایی با ابعاد بزرگ دارد که منظرهای کاملاً شفاف از زیر سطح دریا را به مهمانان ارائه میدهد. در این رستوران غذاهای ایرانی، دریایی و بومی کیش ارائه میشود.
ابراهیمی درباره رستوران بینالملل اُآنس نیز عنوان کرد: این طبقه روی سطح آب قرار میگیرد که کل دیوارهای اطراف شیشهای است و منظره زیبایی از پهنای خلیجفارس را به نمایش میگذارد. در این رستوران غذاهای کشورهای مختلف ارائه میشود.
این فعال دانشبنیانی در ادامه بیان کرد: کافه اُآنس نیز بالاتر از سطح آب دریا قرار دارد و طراحی آن بهصورت بام سبز است که میهمانان میتوانند از هوای مطلوب جزیره و مناظر زیبای ساحلی و شهری کیش حداکثر استفاده را ببرند.
ابراهیمی در ادامه تصریح کرد: گردشگران با قایقهایی ویژه (تاکسی بت) به این رستوران منتقل میشوند و علاوه بر رستوران زیر آب که از هر طرف به عمق آب دید دارد، رستوران بام سبز هم از جاذبههای این مجموعه است.
به گفته وی، این رستوران دریایی توسط متخصصان داخلی و موسسههای دانشبنیان و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی چهار سال طراحی شده است.
ارسال دیدگاه