اولین رستوران دریایی و زیردریایی در کیش افتتاح شد
تهران (پانا) - اولین رستوران دریایی و زیردریایی کشور و خاورمیانه، پنجشنبه شب در مراسمی با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در منطقه آزاد کیش افتتاح شد.
به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، این رستوران با بیش از ۱۰۰۰ مترمربع مساحت و ظرفیت پذیرش ۳۵۰ نفر در فاصله ۶۵۰ متری ساحل اسکله تفریحی جزیره کیش شناور است.
این رستوران دریایی با عنوان رستوران (اوآنس) در سه طبقه، شامل رستوران بومی کیش، رستوران بینالمللی و بام سبز است که توسط متخصصان داخلی و موسسههای دانشبنیان وزارت دفاع با سرمایه بالغ بر ۲ میلیون دلار و به همت بخش خصوصی (شرکت آنیتا سازه کیش) ساخته شده است.
طبقه اول این رستوران دریایی که مانند آکواریم ساخته شده، کاملا در عمق آب قرار دارد و از سه طرف میتوان آبزیان و ماهیهای دریا را مشاهده کرد.
ارسال دیدگاه