رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران
تخصیص منابع درآمدی برای تحقق ماموریتها نیاز به کمیسیون تخصیص دارد
تهران (پانا) - رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران گفت منابع درآمدی وجود دارد که تخصیص آنها به منظور تحقق ماموریتهای مصوب نیاز به سازوکاری به نام کمیسیون تخصیص دارد که در برنامه سوم دیده نشده است.
محمد سالاری در جریان ادامه بررسی لایحه برنامه سوم توسعه شهر تهران در یکصدو چهاردهمین جلسه شورای شهر ضمن موافقت با حذف ماده ۳۲ این برنامه گفت: اصل موضوع این ماده که جذب مشارکت بخش خصوصی و عمومی بوده درست است و با توجه به وضعیت درآمدی و ظرفیت های شهر تهران در اولویت شهرداری قرار دارد اما ما هفته پیش مصوبه خوبی در این خصوص داشتیم ضمن اینکه همین موضوع در ماده ۲۹ برنامه هم آمده است بنابراین تکرار این موضوع موجب لوث شدن و اغتشاش فکری شهرداری تهران می شود، بنابراین تقاضای حذف این ماده را دارم.
وی همچنین با طرح پیشنهاد حذف ماده ۳۷ برنامه اظهار کرد: این ماده میگوید با توجه به ضرورت تامین منابع مالی برای اجرای پروژههای شهری، فروش اوراق مشارکت با مجوز بانک مرکزی و به منظور تشویق شهروندان و صاحبان سرمایه صورت گیرد اما در بند ذیل آن یک تبعیض جدی وجود دارد، چراکه این موضوع مشمول کسانی میشود که پروانه میگیرند و بدهی در شهرسازیها دارند.
وی ادامه داد: این بند میگوید حداکثر تا ۵ درصد ارزش اوراق در اختیار متقاضی در هزینههای پروانه ساختمانی، پایانکار و عوارض تخفیف مازاد بر تخفیف پیش بینی شده برای عموم و این یعنی به علاوه تخفیف ۲۲ درصدی که میدهیم. در آنجا گفته شده به سرمایههای خرد اما عملا محقق شدن آن بهانهای میشود برای بخش خاصی که نباید تخفیف بیشتری بگیرند و این موجب رانت و فساد می شود.
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری همچنین در ادامه این جلسه در موافقت با حذف ماده ۴۰ برنامه سوم بیان کرد: موضوع درباره ایجاد حساب ثبات ساز شهرداری برای افزایش اتکا شهرداری به درآمدهای پایدار و ایجاد منابع نقدی پایدار است در حالی که ما چند ماده برای افزایش درآمدهای پایدار داشتهایم.
سالاری تصریح کرد: اینکه راهکار افزایش منابع درآمدی پایدار ایجاد حساب ثبات ساز خزانهداری شود، دخالت در حوزه اجرایی است چراکه ما یک معاون مالی و مجموعه ای از ادارات کل و اداره کل خزانه داری داریم و آنها باید پیشنهاد بیاورند وگرنه که با بکارگیری ادبیات مختلف، منابع درآمدی پایدار افزایش نمییابد، بنابراین درخواست دارم رای به حذف این ماده داده شود.
وی ادامه داد: موضوع دیگر تشکیل کمیسیون تخصیص است که در این برنامه نیامده، در حالیکه ما منابع درآمدی داریم که تخصیص آن ها به منظور تحقق ماموریت های مصوب نیاز به سازوکاری به نام کمیسیون تخصیص دارد که این کمیسیون در برنامه نیامده پیشنهاد میکنیم به عنوان جایگزین بیاید.
ارسال دیدگاه