معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران مطرح کرد؛

لزوم خروج از جزیره‌های فرهنگی و ایجاد همدلی فرهنگی در تهران

تهران (پانا) - در همایش شهر آرمانی بر لزوم خروج از جزیره‌های فرهنگی و ایجاد همدلی فرهنگی در تهران تأکید شد.

کد مطلب: ۱۵۲۲۷۲۰
لینک کوتاه کپی شد
لزوم خروج از جزیره‌های فرهنگی و ایجاد همدلی فرهنگی در تهران

محمدامین توکلی‌زاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در مراسم تبیین فعالیت‌های فرهنگی شهر تهران شهر آرمانی در ادامه با بیان اینکه شهر تهران با جمعیت ۱۰ میلیونی جنبه الگو دارد، گفت: در این پهنه شهرداری به تنهایی نمی‌تواند کاری انجام دهد؛ اما یک نیرویی به نام بسیج داریم که تا کف محله، پایگاه مردمی دارد و سرمایه اجتماعی و هسته سخت انقلاب اسلامی است و گستره خوبی به نام مساجد داریم که قوی‌ترین و مستمرترین سرمایه اجتماعی را برای کشور تولید می‌کند؛ بگونه‌ای که هیچ یک از دستگاه‌ها به اندازه مساجد تولید ندارند و اگر دستگاه‌ها در کنار یکدیگر قرار نگیرند هیچ رویداد معظمی شکل نخواهد گرفت.

وی با تاکید بر اینکه باید از جزیره بودن خارج شویم و کنار یکدیگر قرار گیریم، گفت: در این دوره مدیریت شهری با تمام دستگاه‌های فرهنگی همدل بودیم به‌گونه‌ای که امروز می‌توانیم بگوییم هیچ یک از رویدادها و مناسبت‌های سه سال اخیر قابل مقایسه با ۴۰ سال گذشته در تهران نیست. این امر کار جبهه فرهنگی و یک دل شدن است.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه یکی از اتفاقات خوبی که در این دوره رخ داد؛ حوزه مردمی‌سازی برنامه‌هاست، به‌ گونه‌ای که بدون مردمی‌سازی و مساجد و... برای فرهنگ کاری نمی‌توان انجام داد، گفت: ضلع سوم قرارگاه‌های فرهنگی ما مردم بودند. اگر جشن غدیر و امام رضایی‌ها برپا می‌شود، دلیل آن مواکب مردمی است که در مناطق مختلف دست به دست یکدیگر می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه صیانت از اعتماد و مشارکت‌های مردمی از همدلی میان دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی بسیار اهمیت دارد، گفت: امکانات و فرصت‌هایی که پیش روی ما هستند؛ تکلیف و وظیفه ما را مشخص می‌کند و می‌طلبد شبانه‌روز بدون از دست دادن لحظه‌ای تمام‌ موضوعات فرعی را کنار بگذاریم و انرژی خود را برای موضوعات اصلی صرف کنیم.

مهدی چمران رییس شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه همه تلاش‌های ما هنگامی به نتیجه مثبت می‌رسد که بر مبنای یک فلسفه فرهنگی درست پایه‌ریزی شده باشد، افزود: انقلاب اسلامی چون در اصل یک حرکت فرهنگی بود، موفق شد و فلسفه انقلاب ما دین و مکتب اسلام بود.

وی در ادامه با بیان اینکه ۱۵ کشور تا مرکز بیروت پیش آمدند؛ اما با حرکت انقلابی مردم آنها را بیرون راندند و بعد از موفقیت در لبنان این تفکر و جهاد اسلامی به فلسطین رسوخ کرد، گفت: حماس و جهاد اسلامی از انقلاب سنگ آغاز و به موشک رسید و امروز شاهدیم اسراییل را به ستوه آوردند. همه این حرکت‌ها از یک مبنا و تفکر فرهنگی و باور فرهنگی یعنی مکتب شکل گرفته و بر آن استوار است و اگر دوستان و سربازان فرهنگی بتوانند بیشتر این حرکت را عمق ببخشند قطعا به پیروزی نهایی نزدیک و نزدیک‌تر خواهیم شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار