رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی خبر داد:

برخورد با نانوایی‌هایی که از نمک زیاد و جوش شیرین استفاده می‌کنند

تهران (پانا) - رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از برخورد با نانوایی‌هایی که برای تولید نان از نمک زیاد و جوش شیرین استفاده می‌کنند خبر داد و گفت فعالیت این نانوایی‌ها متوقف و متخلفان به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

کد مطلب: ۱۴۷۹۳۵۹
لینک کوتاه کپی شد
برخورد با نانوایی‌هایی که از نمک زیاد و جوش شیرین استفاده می‌کنند

جعفر جندقی در گفت‌وگو با پانا درخصوص استفاده غیرمجاز از نمک‌ها و همچنین استفاده از مواد غذایی ممنوعه در نانوایی‌ها اظهار کرد: «چندین موضوع در رابطه با تولید نان برای وزارت بهداشت مهم است و به هیچ وجه در این خصوص کوتاه نخواهیم آمد؛ یکی از این موضوعات بحث استفاده از نمک‌های غیرمجاز و یا افزودن بیش از حد نمک به خمیر نان است که برخوردهای لازم در این‌باره صورت خواهد گرفت.»

وی ادامه داد: «در حال حاضر بازرسان وزارت بهداشت که از نانوایی‌های سطح کشور بازدید می‌کنند به دستگاه شوری‌سنج مجهز شده‌اند. با تجهیز بازرسان به این دستگاه دیگر نیاز نیست که نمونه گرفته شود و به آزمایشگاه فرستاده شود تا یک ماه بعد جواب آزمایش بیاید، بلکه بازرس در محل اقدام به گرفتن نمونه می‌کند و سریعا میزان شوری خمیر و نان سنجیده می‌شود.»

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: «میزان نمک خمیر اگر زیاد باشد، فعالیت آن نانوایی متوقف و متخلفان به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.»

جندقی در رابطه با افزودن جوش شیرین به نان نیز توضیحاتی داد و گفت: «استفاده از موادی مانند جوش شیرین در نان ممنوع و تخلف است به همین دلیل بازرسانی که از نانوایی‌های مختلف بازدید می‌کنند به دستگاه PHمتر مجهز شده‌اند تا میزان استفاده از این ماده ممنوعه در خمیر نان مشخص شود.»

وی در پایان تاکید کرد: «چون استفاده از جوش شیرین مغایر با استانداردهای موجود برای تولید نان است، اگر مشخص شود که نانوایی از این ماده استفاده می‌کند قطعا فعالیتش متوقف خواهد شد و مسئولان آن نانوایی نیز به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار