سازمان امداد و نجات اعلام کرد:

هفت استان درگیر سیل و آبگرفتگی شدند

امدادرسانی به بیش از ۲۰۰ حادثه‌دیده

تهران (پانا) - رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به وقوع سیل و آبگرفتگی در ۷ استان کشور از امدادرسانی به بیش از ۲۰۰ نفر از افراد حادثه‌دیده خبر داد.

کد مطلب: ۱۴۶۸۴۹۰
لینک کوتاه کپی شد
هفت استان درگیر سیل و آبگرفتگی شدند

به گزارش ایرنا؛ بابک محمودی در این باره اظهار کرد: امروز (۲۸ فروردین) تا ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه، استان‌های بوشهر، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، هرمزگان و یزد تحت تاثیر سامانه بارشی قرار گرفتند.

محمودی اضافه کرد: در این مدت ۲۴ مورد عملیات امدادی از سوی امدادگران جمعیت هلال احمر انجام شد و امدادگران به ۲۰۸ نفر متاثر از سیل و آبگرفتگی امدادرسانی کردند.

وی ادامه داد: ۲۴ تیم عملیاتی شامل ۱۲۵ امدادگر، ۱۳ نفر را اسکان اضطراری دادند و آب جمع‌شده در ۸ واحد مسکونی نیز توسط این گروه‌های امدادی تخلیه شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور گفت: شهروندان در زمان‌های اعلام‌شده از تردد و توقف در مسیرها و جاده‌ها و بستر رودخانه‌ها خودداری کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه با شماره ۱۱۲ ندای امداد و نجات تماس گیرند.

برگزاری جلسه مدیریت بحران در سازمان اورژانس کشور

با توجه به هشدار سطح قرمز سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع سیل به دنبال بارش شدید موسمی در ۵ استان جنوبی کشور به‌ویژه هرمزگان، نواحی جنوبی استان فارس و سیستان و بلوچستان، جلسه مدیریت بحران در ستاد مرکزی سازمان اورژانس کشور برگزار شد.

جعفر میعادفر، رئیس سازمان اورژانس کشور نیز به ارائه توضیحاتی در زمینه آماده‌باش نیروهای اورژانس و اخذ گزارش وبیناری از رؤسای مراکز اورژانس مناطق جنوبی کشور پرداخت و خواستار بسیج تمامی امکانات برای یاری رساندن به آسیب‌دیدگان احتمالی از وقوع این سیلاب‌ها شد.

در ادامه مهدی غیبی، رئیس مرکز هدایت عملیات بحران (EOC) گفت: با توجه به اخطار سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع سیل در استان‌های جنوبی کشور، جلسه مدیریت بحران با حضور اعضای ستاد مدیریت بحران کشور و سایر سازمان‌ها و نهادهای ذی‌ربط در مرکز هدایت عملیات بحران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واقع در ستاد مرکزی سازمان اورژانس کشور برگزار شد.

وی افزود: هدف از برگزاری این جلسه، پایش لحظه‌به‌لحظه مناطق در معرض خطر و تسریع در تعامل بین دستگاهی برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی و خدمت‌رسانی به‌موقع در صورت بروز هرگونه حادثه است.

غیبی در ادامه از حضور فعال و پیگیر نمایندگان سازمان‌ها و نهادهای شرکت‌کننده در این جلسه قدردانی کرد.

در این نشست، نمایندگانی از وزارت بهداشت، سازمان مدیریت بحران، هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، سازمان راهداری، پلیس راهور، ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت نیرو، سازمان انتقال خون، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، سازمان هواشناسی و جهاد کشاورزی حضور داشتند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار