شهردار تهران اعلام کرد؛
پیشبینی اعتبار ۲ هزار میلیاردی برای طرحهای پیشنهادی منطقهای
تهران (پانا) - شهردار تهران گفت در بودجه ۱۴۰۱ اعتبار خوبی برای طرحهای منطقهای پیشبینی شده است و دو هزار میلیارد تومان امکانات در قالب این ردیف در نظر گرفته شده است و بیش از ۳۵۰۰ طرح موضوعی و محلهای در نظر گرفته شده که با مراجعه مردم به سامانه «من شهردارم» با اولویتبندی این پروژهها به بهرهبرداری میرسند.
علیرضا زاکانی در آیین افتتاح کارموزه سیمان ری در قالب هجدهمین شنبه امید و افتخار در محل کارخانه سیمان ری برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه بنده دو سه هفتهای از برنامههای شنبههای امید و افتخار را به علت حضور در جلسه هیات دولت حضور نداشتم و امروز افتخار دارم که جهت افتتاح این کار موزه در شهرستان ری حضور داشته باشم.
وی تصریح کرد: متاسفانه شهر تهران غیر از هویت پایتخت، هویت ثانویهای را ندارد به این منظور که استانهای مشهد، قم و همدان هر کدام هویتی را دارند و مردم آنها را به هویتهایشان میشناسند و تهران نیازمند یک هویت است.
شهردار تهران با اشاره به رویکرد این دوره از مدیریت شهری اعم از شورا و شهرداری تهران خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که چند هویت متنوع را برای شهر تهران ایجاد و در این مسیر از ظرفیتهای نوآورانه و خلاقانه استفاده کنیم تا بتوانیم اتفاق بزرگی را در پایتخت رقم بزنیم.
زاکانی با اشاره به افتتاح کارموزه سیمان ری گفت: همزمان با این پروژه ۷ پروژه دیگر در مناطق ۵، ۱۰ و ۱۹ افتتاح خواهند شد که انشاءالله این روند در آینده نیز ادامه خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به سامانه من شهردارم گفت: از امروز (سوم دی) تا ۱۳ دی ماه در یک بازه ۱۰ روزه، شهروندان در محلات و مناطق مختلف میتوانند با مراجعه به این سامانه، اولویتهای پروژهها را ثبت و ضبط کنند و هدف ما در این سامانه استفاده از مشارکت مردم در بهرهبرداری و اولویتبندی پروژهها است.
شهردار تهران با بیان اینکه در بودجه ۱۴۰۱ نیز اعتبار خوبی برای طرحهای منطقهای پیشبینی شده است گفت: دو هزار میلیارد تومان امکانات در قالب این ردیف در نظر گرفته شده است و بیش از ۳۵۰۰ طرح موضوعی و محلهای در نظر گرفته شده است و انشاءالله با مراجعه مردم به سامانه من شهردارم میتوانیم با اولویتبندی این پروژهها را به بهرهبرداری برسانیم.
زاکانی افزود: تلاش ما این است که بتوانیم با استفاده از مشارکت مردم رضایتمندی آنها را بیش از گذشته فراهم بکنیم.
وی با اشاره به کارکرد سامانه من شهردارم گفت: یکی از راه های ارتباط گرفتن با مردم فضای مجازی است؛ سابقه این کار در دولت بوده تا درباره پروژه های کشور سوال شود، اما تجربه پرسش رودررو و حضوری با مردم در رابطه با پروژه های شهری شیوه جدیدی است که برای نخستین بار در شهرداری تهران قرار است، اجرا شود.
شهردار تهران ادامه داد: اینکه پروژه های عمرانی با نظر مردم اجرایی شود، شیوه جدیدی است که نیاز به فرهنگسازی دارد.
شهردار تهران با بیان اینکه مردمیسازی یعنی مشارکت دادن مردم در امر تصمیمگیری و یکی از بسترها مشارکت دادن مردم در امر اداره شهر است، تصریح کرد: در مدل بودجهریزی شهری در قالب طرح «من شهردارم» به دنبال بیان دو مفهوم هستیم نخست اینکه فرد می تواند با قرار دادن خود به جای شهردار تهران پروژه های شهری را اولویت بندی کند و دوم اینکه به عنوان یک شهروند که اداره شهر برایش مهم است، می تواند پیشنهادات خود را در اجرای طرح های شهری مطرح کند.
وی تاکید کرد: ما به دنبال این پرسش از مردم هستیم که شما اجرای کدام پروژه های عمرانی را در شهر تهران در اولویت میدانید تا ما به عنوان پروژه های پیشنهادی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۲ به شورای شهر تهران پیشنهاد دهیم.
ارسال دیدگاه