چمران: هنوز تمیزی در شهر را احساس نکردیم
تهران (پانا) - رئیس شورای شهر گفت که بسیاری از پیمانکاران خدمات شهری باید تغییر کنند یا روشهای خود را اصلاح کنند و هنوز آنگونه که باید تمیزی در شهر احساس نمیشود.
مهدی چمران در جلسه امروز شورای شهر پس از ارائه گزارشی درخصوص مشکلات محله امامزاده عبدالله در کنار فرودگاه مهرآباد گفت: سالهاست که اهالی این محل از این مشکل رنج می برند و لرزش ها و صدای برخاستن هواپیما از فرودگاه آنقدر وحشتناک بود که من در دوران سربازی که در پادگان جی گذراندم خاطرم هست یکی از سربازان ساعت ده شب از وحشت این صدا از تخت پایین افتاد و پایش شکست که در سال های پیش محدودیت های برای پرواز شب در این فرودگاه تصویب شد.
وی همچنین به بلاتکلیف بودن بزرگراه یادگار امام اشاره کرد و گفت: این بزرگراه می تواند یکی از مسیرهای شمال به جنوب تهران باشد و بسیاری از چالش های ترافیکی را مشخص کند اگر همان حالت زیرگذر را حفظ کند و حتی به جاده قم نیز وصل شود و بسیاری از مشکلات خانه های ریز دانه را حل کرده و تحولی در منطقه باشد. اما طی ۴ سال گذشته رها و به فراموشی سپرده شد.
رئیس شورای شهر همچنین در واکنش به چالش رفت و روب در این محل گفت: بسیاری از پیمانکاران خدمات شهری باید تغییر کنند و یا روش های خود را اصلاح کنند متاسفانه ما هنوز تمیزی را آنگونه که باید در شهر احساس نکردیم.
وی تاکید کرد: مردم باید تغییر در نظافت شهر را احساس کنند اما هنوز این تحول ایجاد نشده و رها شدگی گذشته وجود دارد و مردم نیز شاکی هستند.
در ادامه خسروی شهردار منطقه ۹ نیز ضمن اشاره به مشکلات متعدد منطقه ۹ گفت: با توجه به نزدیک شدن تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۱ شهرداری تهران انتظار میرود توجه ویژهای به بودجه مستمر در منطقه و زیرساختهای مورد نیاز در بودجه ۱۴۰۱ شهرداری صورت بپذیرد.
وی با اشاره به اینکه محله امامزاده قاسم ۱۲۵ هکتار مساحت دارد، تصریح کرد: اگر ۶۶ هکتار از این مساحت را که پادگان جی قرار دارد را جدا کنیم، ۴۴ درصد مردم در بافت فرسوده ساکن هستند.
خسروی با انتقاد از حذف تسهیلات تشویقی در ارتباط با نوسازی بافت فرسوده خاطرنشان کرد: متاسفانه در دوره ۴ ساله مدیریت گذشته این تسهیلات به یک باره حذف شد و این در حالی است که در دوره ۱۲ ساله مدیریت آقای قالیباف اقدامات موثری در نوسازی منطقه انجام گرفت.
شهردار منطقه ۹ اظهار امیدواری کرد که با همکاری شورا و معاونت شهرسازی شرایط و تسهیلات تشویقی در بافت فرسوده منطقه انجام شود و مردم بتوانند ساختمانهای خود را به طبقات ۴ و ۵ ارتقاء دهند.
در ادامه این جلسه مهدی اقراریان عضو کمیسیون قضایی شورای شهر تهران با اشاره به مدلی که هماکنون در تجمیع املاک و ریزدانهها در قوارههای ۱۵۰ و ۲۰۰ متری در ارتباط با نوسازی انجام میشود اشاره کرد و گفت: این الگو شکست خورده است و در کشورهای مختلف الگوی مناسبی وجود دارد.
وی از شهرداری تهران درخواست کرد تا تصمیم عاجلی در نوسازی بافت فرسوده اتخاذ کنند.
اقراریان ادامه داد: متاسفانه عمر مردم در این بافتها در حال گذر است و شرایط سختی را تجربه میکنند. همچنین در حوزه نوسازی بافتهای فرسوده نیاز به کار جهادی و انقلابی و تدبیر ویژه داریم و بازگشت به طرحهای گذشته در حوزه نوسازی بافتهای فرسوده مسئله را حل نخواهد کرد.
ارسال دیدگاه