وزیر آموزش و پرورش: جایابی برای مدارس مناطق سیل زده صورت گرفت

تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آبگرفتگی 300 مدرسه در مناطق سیل زده در استانهای مختلف ، از جایابی لازم برای تحصیل دانش آموزان در مدارس فوق خبر داد.

کد مطلب: ۹۰۴۴۷۳
لینک کوتاه کپی شد
وزیر آموزش و پرورش: جایابی برای مدارس مناطق سیل زده صورت گرفت

سید محمد بطحایی روز شنبه در حاشیه بازدید از کانون اصلاح و تربیت به خبرنگار قضایی ایرنا گفت: با وجود این که ۳۰۰ واحد آموزشی در سیل اخیر در استان های گلستان و مازندران و تعداد اندکی در لرستان دچار آبگرفتگی شدند و حدود ۲۸ واحد آموزشی به دلیل آب گرفتگی مداوم فضای آموزشی آن ها ایمنی لازم را از دست دادند و در یکی دو مورد نیز تخریب داشتیم اما با وجود این مشکلات جایابی لازم برای ۱۷ فروردین انجام شده است.

او افزود: البته در دو شهر آق قلا و گمیشان همچنان به دلیل باقی ماندن آب در سطح شهر خانواده‌ها بازنگشته اند و امکان تردد دانش آموزان برای رفت و آمد به مدارس فراهم نیست و به همین دلیل امروز گروهی را مامور کردم تا به گلستان بروند و در کنار همکارانم در استان گلستان امکان فراهم کردن امکانات شبانه روزی را پیش‌بینی کنند که به صورت موقت تحت پوشش قرار گیرند و در این روزهای باقی مانده سال تحصیلی با عقب ماندگی مواجه نشوند که اگر مشکل آب گرفتگی طولانی شد، مشکلی نداشته باشیم.

بطحایی گفت: سیل اخیر در کنار رحمت خدا کشور را از یک خشکسالی بسیار پرخطری نجات داد اما در حاشیه آن برخی از هموطنان دچار آسیب شدند و تعدادی نیز جان خود را از دست دادند که جای تاسف دارد.

او درباره وضعیت آموزشی در مناطق سیل زده گفت: آموزش و پرورش از نظر نیروی انسانی و فضا تمام امکانات را فراهم کرده تا روز هفدهم مدارس شروع شود مشروط بر اینکه خانواده ها استقبال کنند و در سر کلاس ها حاضر شوند.

او افزود: در استان های لرستان خوزستان نیز به دلیل نگرانی هایی که در روزهای آینده وجود دارد، پیش بینی هایی صورت گرفته و امیدواریم این نگرانی ها برطرف شود و حادثه غیرقابل مدیریتی در آنجا اتفاق نیفتد.

بطحایی افزود: در شیراز نیز یک واحد آموزشی تخریب شده و در مجموع امیدوارم در شهرهای آسیب‌دیده با پیش بینی های صورت گرفته به ویژه در شهرهای گمیشان و آق قلا در هفدهم فروردین ماه تمام کلاس ها آغاز شود و دانش آموزان مشغول تحصیل شوند.

تلخ و شیرین های یک بازدید

بطحایی درباره بازدید خود از کانون اصلاح و تربیت گفت: شاید اصطلاح تلخ و شیرین بارزترین مصداق برای چنین بازدیدی باشد که از یک طرف کسانی که در دوران نوجوانی مرتکب خلافی شدند و مجبور به نگهداری آنها در فضایی به نام کانون هستیم و از طرف دیگر با تلاشی که سازمان زندان ها انجام داده محیطی کاملا مناسب در این جا دیدم که ملاحظات تربیتی نیز در آن رعایت شده و تمام امکانات و شرایطی که مددجویان در این دوران گذار را به سلامت بگذرانند، پیش‌بینی شده بود که از این جهت دوران شیرینی برای بنده بود که افرادی خواسته یا ناخواسته در دوران نوجوانی مرتکب خلافی شدند و مجبور هستند که بنا به احکام قضایی مدتی از عمر خود را در کانون به سر ببرند، در یک فضایی حضور پیدا می کنند که بعد از خروج از آن خاطرات خوبی از این ایام خواهند داشت.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار