معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به دیدار خانوادههای شهیدان قمی و مظفر رفت
تهران (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش به همراه مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران و هیات همراه با خانواده شهدای قمی و مظفر دیدار کرد.
علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش صبح امروز به مناسبت هفته دفاع مقدس، به همراه عبدالرضا فولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، سیدمجتبی هاشمی، معاون پرورشی و فرهنگی شهرستانهای استان تهران و هیات همراه خود با حضور در منزل خانواده شهید فرهنگی، حسن قمی، با همسر و فرزندان او گفتوگو کرد.
علیرضا کاظمی در این دیدار گفت: «من نسبت به کاری که این خانواده انجام داده است به شدت احساس غرور و افتخار میکنم.»
او ادامه داد: «برای ما توفیق شد که در این مکان مقدس حضور پیدا کردیم.»
کاظمی ارتباط با رودخانه معنویت شهدا را موثر دانست تا بتوان از حضور این افراد بهرهمند شد زیرا در حوزه پاسداشت یاد و راه شهدا و ارزشهای دفاع مقدس باید گامهای موثری برداشت.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش شهدا را منشا خیر و برکت جامعه دانست زیرا با وجود آنان و حضور خانوادههای شهدا به جامعه در افزایش امنیت کمک میشود.
او افزود: «ما همه چیز خود را مدیون شما خانواده شهدا میدانیم. ما مانند این خانواده در کشور نداریم، این خانواده الگو و اسوه است که میتواند در فضای تعلیم و تربیت نقش موثری داشته باشد.»
کاظمی بر معرفی این الگوها و اسوهها به کل کشور تاکید کرد و گفت: «آمادگی داریم که این افراد را به تمام جامعه به عنوان یک الگو معرفی کنیم.»
همسر شهید حسن قمی که بازنشسته فرهنگی در مجموعه امور تربیتی است نیز گفت: «وحید قمی پسر ۱۵ساله من بود که در عملیات والفجر ۳ در پیرانشهر به شهادت رسید. همچنین همسرم، حسن قمی نیز در کردستان در ۱۷ شهریور سال ۵۹، قبل از جنگ به شدت مجروح شد ودر نهایت با تبر توسط دشمنان شهید شد.»
او همچنین ادامه داد: «دو برادر همسرم نیز در عرض ۴ماه به شهادت رسیدند و همچنین مادر همسرم نیز در جریان کشتار حجاج بیت الله الحرام در مکه مکرمه در سال ۶۶ به شهادت رسید.»
پسر شهید قمی نیز در این دیدار گفت: «دفعه اول که یک تیر به انگشت پای پدرم خورده بود آثار جنگ را فهمیدم و به او گفتم پای شما تیر خورده است.»
او ضمن بیان خاطراتی از پدر شهیدش از همرزمان وی یاد کرد و گفت: شهید حسن مظفر نیز یکی از دوستان نزدیک برادر و معاون پدرم بود که در جنگ به شهادت رسیده است.»
او به معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران پیشنهاد داد برای پاسداشت یاد شهدا، مدارس پاکدشت به نام شهدای دانشآموز نامگذاری شوند.
فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران نیز در این باره به یادواره شهدا اشاره کرد و گفت: «از این پیشنهاد استقبال و آن را نیز پیگیری میکنیم.»
دختر شهید قمی معاون پژوهش اداره آموزش و پرورش پاکدشت است و پسر این شهید نیز دندانپزشک است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به همراه هیات همراه به منزل خانواده شهید مظفر رفت.
علیرضا کاظمی در این دیدار خانواده مظفر را از افتخارات نظام تعلیم و تربیت و کشور دانست. کوکب اسکندری مادر شهیدان رضا، حسن و علی است. او خود نیز ۱۸ ماه سابقه جبهه دارد و اکنون در پاکدشت زندگی میکند. وی در این دیدار با بیان خاطراتی گفت: «هر ۳ فرزند بنده در یک روز و در عملیات مرصاد، روز ۵ مرداد سال ۶۷ به شهادت رسیدند.»
او افزود: «حاج محمد مظفر، پدر فرزندانم که ۳ سال سابقه جبهه داشت، بچهها را تربیت اسلامی کرد و در طول زندگی خود خیلی سختی کشید اما این سختی در راه اسلام بود.»
مادر زهرا مظفر، معاون مدیرکل دفتر فرهنگی هنری، اردوها و فضای پرورشی آموزش و پرورش در این دیدار نحوه شهید شدن فرزندانش که خبرش را از حاج محمد مظفر همسر خود و دیگر پسرش حاج حسین مظفر ، شنیده بود، اینگونه توضیح داد: «۳ ماه مانده بود تا جنگ تمام شود، من خوابی دیدم که در آن خواب از من امضا گرفتند و من در یک کاغذ ۳ خط کشیدم. از فردا صبح همیشه منتظر بودم نیمی از بچههای من (۳ نفر از آنان) شهید شوند.
بعد از شهادت فرزندانم به کربلا رفتم و سجده شکر کردم. به امام حسین (ع) گفتم که برای فرزندانم گریه نمیکنم.»
زهرا مظفر خواهر شهیدان مظفر در ادامه گفت: «به مادرم شب قبل از شهادت برادرانم الهام شده و تمام تدارکات را برای مراسم آماده کرده بود.»
علیرضا کاظمی نیز در این دیدار گفت: «شما لایق این ۳ شهید بودید من به شما و خانواده شما افتخار میکنم زیرا در کنار الگویی بسیار ارزشمند هستم.»
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش مادر این شهید را برای مادران جامعه الگو خواند.
ارسال دیدگاه