وزیر آموزش و پرورش در جلسه انجمن اولیا و مربیان:
غفلت از نظام تربیتی خانواده یکی از بزرگترین غفلتهاست
تهران (پانا)- وزیر آموزش و پرورش گفت: غفلت از نظام تربیتی خانواده یکی از بزرگترین غفلتها است، بنابراین ضرورت دارد با توجه به نظام خانواده، موانع و تعارضات موجود را بکاهیم.

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش امرز دوشنبه، هشتم اردیبهشت ماه در جلسه انجمن اولیا و مربیان استانها که به صورت حضوری و برخط در سالن جلسات آن وزارتخانه برگزار شد با بیان این که کارگروه مشترک میان ستاد اقامه نماز است و اقدامات اداره کل قرآن و عترت معاونت پرورشی و انجمن اولیا و مربیان با هدف توانمندسازی والدین دانش آموزان در ترغیب فرزندان به نماز، تصریح کرد: بارها توصیه کردم توجه به امر نماز را باید از خودمان شروع کنیم تا پس از آن به مدرسه برسد.
وی با تأکید بر فعالیت بیشترو عملیاتی در این حوزه بیان کرد: زمانی موفق خواهیم بود که نقشه راه دقیق و روشنی برای هدف مورد نظر ترسیم کنیم. در شورای عالی نماز سه استراتژی در نماز تدوین شده است که شامل اقامه نماز در مدارس، اقامه نماز به وقت و به صورت جماعت و معرفت افزایی در حوزه نماز بوده است.
وی با اشاره به اینکه حوزه پرورشی حوزه جبرپذیر نیست، تصریح کرد: ذات تربیت آگاهانه و مختارانه است. ازاین رو با بیان فلسفه نماز و تبین آن در این مسیر موفقتر عمل خواهیم کرد.
کاظمی با اشاره به اینکه اصلیترین شخصیت دانش آموز در خانواده شکل میگیرد، گفت: اولیا نقش اول را شکل پذیری شخصیتی فرزندان دارند ازاین رو سرمایه گذاری روی خانواده ارزشمند است و باید با جدیت تمام ساختار انجمن اولیا و مربیان در حوزه اجرا قدرتمند شود.
وزیر آموز ش و پرورش با تأکید بر این که که بدون ظرفیت والدین نمیتوانیم در تربیت گام موثری برداریم، گفت: اولین شرط تربیت مخاطب شناسی است و والدین بهترین و بالاترین میزان شناخت را از فرزندان دارند.
وی با اشاره به این که در حوزه نماز باید در دو حوزه متمرکز شویم، گفت: یکی از مشکلات در تربیت، تعارض میان نظام تربیتی خانواده و نظام تربیتی مدرسه است. غفلت از نظام تربیتی خانواده یکی از بزرگترین غفلتهای نظام تعلیم و تربیت بوده است. لذا باید بر توانمندسازی اولیا و مهارت افزایی آن ها در دعوت فرزندان به نماز و افزایش معرفت نسبت به نماز متمرکز شویم.
وزیر آموزش و پرورش با بیان این که اجرای برنامهها درمیدان مدرسه سرعت گیرد، گفت: باید بر معرفت افزایی و تبیین فلسفه نماز برای دانش آموزان و به خصوص آموزش والدین و توانمندسازی آنها اقدامات موثر و اثربخشی صورت گیرد.
ارسال دیدگاه