در سفر رئیس‌جمهور انجام شد:

هدیه ۱۴۷۷ کلاس درس به آینده‌سازان غرب استان تهران

تهران (پانا) - مسعود پزشکیان بعد از ظهر روز پنجشنبه در نخستین برنامه خود در سفر استانی دولت وفاق به غرب استان تهران، در نشست با مدیران این منطقه با حضور علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در محل ساخت بخشی از مدارس شهر قدس، به‌صورت ویدئوکنفرانسی فرمان عملیات اجرایی ساخت ۱۰۳۵ کلاس درس را برای آینده سازان این منطقه صادر کرد.

کد مطلب: ۱۵۴۵۹۵۷
لینک کوتاه کپی شد
هدیه ۱۴۷۷ کلاس درس به آینده‌سازان غرب استان تهران

آیین خشت‌گذاری ۱۶۸ کلاس درس در شهرستان ملارد با حضور علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش و حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور برگزار شد. این پروژه در قالب ۸ مدرسه ۲۱ کلاسه در شهرک تازه تأسیس مارلیک ۲ اجرا خواهد شد و با مشارکت خیرین مدرسه‌ساز و دولت ساخته می‌شود.

خشت‌گذاری ۱۶۸ کلاس درس در شهرستان ملارد

این ۱۶۸ کلاس درس در ۸ قطعه زمین به مساحت ۴۰ هزار مترمربع احداث خواهد شد. تأمین منابع مالی این پروژه ۴۰ درصد از سوی خیرین مدرسه‌ساز و ۶۰ درصد از اعتبارات دولتی خواهد بود. همچنین اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران بر روند ساخت و تکمیل آن نظارت خواهد داشت.

افزایش ظرفیت آموزشی در ملارد در حال حاضر، علاوه بر این پروژه، ۳۱۱ کلاس درس دیگر نیز در قالب ۲۳ طرح آموزشی و پرورشی در این شهرستان در دست اجرا است که گام مهمی در توسعه فضاهای آموزشی و ارتقای کیفیت تحصیل در منطقه محسوب می‌شود.

آیین خشت‌گذاری همزمان ۱۵ پروژه آموزشی در شهرستان قدس 

آیین خشت‌گذاری همزمان ۱۵ پروژه آموزشی در شهرستان قدس،  با حضور وزیر آموزش و پرورش، اعضای شورای معاونین و جمعی از مسئولان استانی و محلی برگزار شد. در این مراسم، رئیس‌جمهور به‌صورت ویدئوکنفرانسی در جریان روند اجرای این پروژه‌ها قرار گرفت و بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های آموزشی، رفع کمبود فضاهای تحصیلی و ارتقای کیفیت آموزش تأکید کرد.

این ۱۵ پروژه آموزشی، شامل مدارس جدید و مراکز آموزشی و پرورشی است که با هدف افزایش ظرفیت آموزشی و بهبود دسترسی دانش‌آموزان به محیط‌های استاندارد تحصیلی اجرا می‌شود. این طرح‌ها در قالب مدارس ابتدایی، متوسطه اول و دوم، و هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای طراحی شده و مطابق با استانداردهای روز آموزشی احداث خواهد شد.

پروژه‌های مذکور در قالب مشارکت دولت و خیرین مدرسه‌ساز انجام خواهد شد. تأمین اعتبارات این طرح‌ها از محل منابع دولتی و تعهدات خیرین صورت می‌گیرد و اجرای آن تحت نظارت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران خواهد بود.

در این مراسم، وزیر آموزش و پرورش ضمن تقدیر از حمایت‌های دولت، خیرین مدرسه‌ساز و نهادهای اجرایی، بر اجرای این پروژه‌ها که گامی مهم در جهت تحقق عدالت آموزشی و رفع کمبود فضاهای آموزشی در شهرستان قدس محسوب می‌شود و همچنین بر اهمیت استفاده از روش‌های نوین آموزشی در مدارس جدید تأکید کرد.

آیین خشت‌گذاری بیش از ۶۰۰ کلاس درس در شهرستان شهریار

همچنین آیین خشت‌گذاری ۶۳۰ کلاس درس در شهرستان شهریار همزمان با سفر رییس جمهور با حضور مسئولین محلی برگزار شد. این کلاس ها شامل ۱۵ مدرسه جدید و مراکز آموزشی و پرورشی است که با هدف افزایش ظرفیت آموزشی و بهبود دسترسی دانش‌آموزان به محیط‌های استاندارد تحصیلی اجرا می‌شود. این طرح‌ها در قالب مدارس ابتدایی، متوسطه اول و دوم، و هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای طراحی شده و مطابق با استانداردهای روز آموزشی احداث خواهد شد.

پزشکیان در این مراسم با اشاره به ضرورت مسئولیت‌پذیری مدیران در توسعه کشور تصریح کرد: چگونه ممکن است که نتوانیم برای فرزندان خود مدرسه بسازیم؟ اگر باور کنیم که باید بسازیم، حتماً خواهیم ساخت. وقتی خانه‌ای ساخته می‌شود، در کنار آن باید مدرسه هم باشد، درمانگاه هم باشد، امکانات ورزشی هم باشد. اگر نیست، باید ساخته شود. این وظیفه مدیران است. نباید منتظر باشیم که کسی از بیرون این کار را برای ما انجام دهد.

حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور، در نشست نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی کشور که با حضور رییس جمهور در شهرستان ملارد برگزار شد، در گزارشی از روند پیگیری نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی کشور، از تکمیل ۴۱۲ کلاس درس در کنار ساخت ۱۰۳۵ کلاس درس جدید خبر داد و گفت: در مجموع ۱۴۷۷ کلاس درس هدیه سفر رییس جمهور به آینده سازان این منطقه خواهد بود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار