در اختتامیه اولین دوره توانمندسازی دبیران کانون‌های هنرهای نمایشی و انجمن‌های علمی مشاوره مطرح شد

نقش پررنگ هنر در تربیت معلمان آینده؛ آموزش و پرورش نیازمند نگاه هنری و خلاقانه

تهران (پانا) - مراسم اختتامیه اولین دوره توانمندسازی دبیران و اعضای کانون‌های هنرهای نمایشی دانشگاه فرهنگیان صبح امروز در مرکز آموزش عالی شهیدباهنر تهران برگزار شد.

کد مطلب: ۱۵۳۸۵۰۲
لینک کوتاه کپی شد
نقش پررنگ هنر در تربیت معلمان آینده؛ آموزش و پرورش نیازمند نگاه هنری و خلاقانه

مراسم اختتامیه اولین دوره توانمندسازی دبیران کانون‌های هنرهای نمایشی و دبیران انجمن علمی مشاوره سراسر کشور با حضور حمیدرضا ابراهیمی معاون فرهنگی و تربیتی دانشگاه فرهنگیان، علی محمدی رئیس دانشگاه فرهنگیان استان تهران، سیروس همتی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون و ناصر آویژه بازیگر و کارگردان سینما صبح امروز در مرکز آموزش عالی شهیدباهنر تهران برگزار شد. 

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان تهران: هنر و ورزش، حلقه‌های مفقوده نظام تعلیم و تربیت/ معلم باید اندازه علم، هنر هم بداند

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان تهران در این مراسم با تبریک چهل‌وششمین بهار انقلاب اسلامی اظهار کرد: با حضور شما دانشجومعلمان حتما امیدواری به آینده بیشتر است. دانشگاه فرهنگیان حتما از برنامه‌های نو و خلاقانه و فعالیت‌های فرهنگی و هنری دانشجومعلمان حمایت جدی خواهد کرد. 

علی محمدی گفت: یکی از آرزوهای بنده این است، ترویج همین موضوع است که کار هنرهای نمایشی، سرود، موسیقی، تئاتر و ... برای معلمان یک ضرورت است. این دوره هم به همین منظور برگزار شده است. هنر و ورزش حلقه مفقوده نظام تعلیم و تربیت است.

محمدی با بیان اینکه یکی از ساحت‌های سند تحول بنیادین هنر و زیباشناختی است، گفت: یعنی معلم همان اندازه که علم می‌داند باید هنر هم بداند. 

وی تصریح کرد: هیچکس حق ندارد بگوید تعلیم و تربیت این است که من می‌گویم، بلکه باید مرجع، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باشد. 

رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: ما وظیفه داریم که همان‌قدر که به آموزش بها می‌دهیم به هنر، ورزش، عرفان، سیاست، اخلاق و ... هم بها دهیم. 

محمدی بر ترویج کارهای فرهنگی و هنری در دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد و گفت: امیدوارم که بتوانیم در تربیت معلم شش‌ساحتی موفق باشیم. 

معاون فرهنگی و تربیتی دانشگاه فرهنگیان: دانشجومعلمان باید نسلی افتخارآفرین برای کشور تربیت کنند

معاون فرهنگی دانشگاه فرهنگیان هم در ادامه این برنامه با تبریک ایام دهه مبارک فجر اظهار کرد: ۲۲ بهمن تولدی است که در آغوش غدیر اتفاق افتاده است و این خیلی مهم است. امام می‌گفت باید منابع این کشور برای مردم همین کشور باشد اما استعمار می‌گوید منابع شما برای ماست و به همین خاطر خیلی به امام هجمه می‌شد. 

حمیدرضا ابراهیمی ادامه داد: اگر در دفاع مقدس ایستادیم و ۲۳۰ هزار شهید تقدیم کردیم برای این بود که یک وجب از خاک این مرز و بوم به دست دشمن نیافتد. فرهنگ اسلامی و ایرانی حفظ شود. انقلاب اسلامی خط بطلانی بر تمام اقدامات استعمارگران بود. اما امروز هم با هزینه میلیاردی به دنبال ربودن عاطفه جوانان از کشورشان هستند. مسمومیت عاطفی افراد از طریق ابزار هنر. می‌خواهند عاطفه کشورها را مسموم کنند. اینجاست که نقش هنرمند متعهد برجسته می‌شود.

وی با بیان اینکه شما دانشجومعلمان تربیت‌کننده نسلی هستید که به کشورشان افتخار می‌کنند، گفت: هنر در این زمینه خیلی نقش مهمی دارد. ما باید در ساحت هنر و زیباشناختی هزینه کنیم. 

معاون فرهنگی دانشگاه فرهنگیان در ادامه تاکید کرد: ما به دانشجومعلمانی نیاز داریم که براساس فرهنگ غنی بومی، تولید علم کنند.  

ابراهیمی بر اهمیت دانش مشاوره تاکید کرد و گفت: همزمان با این دوره، دوره توانمندسازی دبیران انجمن‌های مشاوره دانشگاه فرهنگیان به خوبی برگزار شود و باید در ادامه تقویت هم بشود.

وی از صدور اعتبارنامه برای کانون‌های هنرهای نمایشی دانشگاه فرهنگیان خبر داد و گفت: انشالله بتوانیم دانشگاه فرهنگیان را به نقطه تعالی مورد نظر برسانیم و دانش‌آموزان خوبی را تربیت و وارد اجتماع کنیم. 

همتی، بازیگر سینما و تلویزیون: هنر فقط در سینما و موسیقی نیست، بلکه در کلاس‌های درس مدارس هم جریان دارد

سیروس همتی، بازیگر سینما و تلویزیون هم در مراسم اختتامیه این دوره گفت: حقیقتا من معلمی را دوست نداشتم اما دو سال پشت سر هم در کنکور، دبیری قبول شدم. من بازیگری را از از دبیرستان شروع کردم و هرچی را یاد می‌گرفتم در کلاس درس منتقل می‌کردم. سعی می‌کردم همه چیز را به عینیت تبدیل کنم. اما اکنون خوشحالم که در طول این ۳۳ سال معلمی سه بار به عنوان معلم نمونه انتخاب شدم. 

وی افزود: هنر فقط در موسیقی و سینما و ... خلاصه نمی‌شود، بلکه در کلاس‌های درس و در مدرسه نیز مشهود است و باید به آن بها داده شود. 

همتی در پایان خطاب به دانشجومعلمان بر مطالعه آثار معلمان شهید تاکید کرد. 

ناصر آویژه، بازیگر و کارگردان: معلمان باید با بهره‌گیری از هنر، آموزش را جذاب و مؤثر کنند

ناصر آویژه، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون نیز در این مراسم اظهار کرد: معلمان باید از شیوه‌های نوین آموزشی استفاده کنند و یکی از بهترین شیوه‌ها، هنر است.

وی ادامه داد: هنر نمایشی در ذات خود هم آموزش، هم تفریح و هم خلاقیت دارد. در هنر، مخاطبان زنده هستند و معلمان باید بتوانند مخاطبان زنده را درک کنند. 

تقویت شبکه دبیران تشکل‌های دانشجویی، هدف اصلی این دوره بود

بابایی دبیر اجرایی این دوره نیز در ابتدای این مراسم اظهار کرد: در راستای سیاست‌های دانشگاه فرهنگیان، دبیرخانه کانون‌های نمایشی به استان تهران واگذار شد و اولین دوره به منظور ایجاد شبکه بین دبیران تشکل‌های دانشجویی دانشگاه فرهنگیان و کادرسازی ‌و‌ همچنین ایجاد ظرفیت‌های علمی متفاوت دانشجویان و آماده‌سازی دانشجومعلمان با حوزه‌های فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی برگزار شد.

وی گفت: امیدواریم بتوانیم دوره‌های تکمیلی را نیز در کل کشور برگزار و بتوانیم این ظرفیت‌ها را جهت داده و تقویت کنیم. 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار