رئیس جامعه خیرین مدرسهساز کشور:
تعهدات خیرین مدرسهساز کشور به ۱۳ هزار میلیارد تومان رسید
تهران (پانا) - رئیس جامعه خیرین مدرسهساز کشور گفت یکی از اهداف جامعه خیرین این است که آورده خیرین در سال جاری به رقم ۱۵ هزار میلیارد تومان برسد.
ناصر قفلی در گردهمایی مشترک هیات مدیره جامعه خیرین مدرسهساز کشور و روسا و مدیران عامل مجامع خیرین مدرسهساز استانها اظهار کرد: از شما خیرین عزیز به جهت همت مضاعف و تلاشی که در سال جاری به عمل آوردید و توانستید رقم مشارکت را تاکنون به ۱۳ هزار میلیارد تومان برسانید صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم.
قفلی ادامه داد: یکی از اهداف جامعه خیرین این است که آورده خیرین در سال جاری به رقم ۱۵ هزار میلیارد تومان برسد. عدم تکمیل مدارس نیمه تمام موجب شده نتوانیم این رقم را به تعهد ۲۰ هزار میلیارد تومان برسانیم.
وی گفت: رقم ۳۲ هزار میلیارد تومان برای اتمام مدارس نیمهتمام نیاز است که برای حل آن میتوان از مولدسازی (فروش املاک بلااستفاده آموزش و پرورش) و قانون اعتبار مالیاتی بهرهمند شویم.
رئیس جامعه خیرین مدرسهساز کشور به ماده ۲۰ قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: در بند (خ) این ماده در حمایت از بنگاههای اقتصادی حقیقی و حقوقی علاقهمند به مشارکت در امر مدرسهسازی آمده است: اگر خیرین در اجرای طرحهای آموزشی و پرورشی بیش از ۵۰ درصد بهجای اعتبارات دولتی در این طرحها هزینه کنند، از اعتبار مالیاتی حداقل بیست و پنج درصد (۲۵%) و حداکثر پنجاه درصد (۵۰%) هزینهای که انجام دادهاند، برخوردار میشوند.
وی ادامه داد: در مورد طرحهای مشارکتی که حداقل پنجاه درصد (۵۰%) آن بهصورت خیّرساز انجام شده و مابقی آن در تعهد دولت است، چنانچه خیّرین و صاحبان صنایع و بنگاههای اقتصادی طرح را با موافقت دستگاه و سازمان به اتمام برساند، هزینه انجامشده، بهطور صد درصد (۱۰۰%) بهعنوان دیون و اعتبار مالیاتی محسوب میشود.
قفلی برخورداری از اعتبار مالیاتی را مشوقی بسیار موثر برای خیرین برشمرد و گفت: بنگاههای اقتصادی، صنایع و کارخانجات در حیطه عمل به مسئولیت اجتماعی میتوانند در امر نیک مدرسهسازی مشارکت کرده و ضمن استفاده از این تسهیلات و هزینه اموال خویش در این امر خداپسندانه در توسعه عدالت آموزشی نیز سهیم شوند.
وی با اشاره به مشارکت خیرین مدرسهساز در بیش از ۵۰ درصد فضاهای آموزشی و پرورشی تصریح کرد: قانون فرصتی ایجاد کرد تا مالیاتدهندگان بتوانند محل صرف مالیات کسبوکار خود را مشخص کنند، بر همین مبنا حدود ۷۰% از سهم مالیات این افراد به مدرسهسازی و توجه به امر آموزش فرزندان اختصاص داده شد.
این خیر مدرسهساز در پایان خاطرنشان کرد: از مدیران عامل مجامع خیرین استانها تقاضا دارم اگر راهکارهای دیگری غیر از این موضوعات میدانند با ما مطرح کنند تا بتوانیم مشکل مدارس نیمهتمام را هرچه زودتر به اتمام برسانیم.
ارسال دیدگاه