رئیس سازمان نهضت سوادآموزی خبر داد:
همکاری سازمان نهضت و معاونت ابتدایی برای تشکیل پایگاههای سوادآموزی
تهران (پانا) - رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اهمیت تجمیع منابع آموزشی و برنامهریزی برای تشکیل کلاسهای سوادآموزی در شیفتهای بعدازظهر مدارس و ضرورت آموزش صحیح و اصولی به سوادآموزان، از همکاری با حوزه ابتدایی برای تشکیل پایگاههای سوادآموزی خبر داد.
عبدالرضا فولادوند رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در نشست شورای معاونان و مدیران سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به نزدیکشدن دهه مبارک فجر و سالگرد انقلاب اسلامی، بر اهمیت مرور تاریخ انقلاب و فلسفه وجودی آن تأکید کرد.
معاون وزیر آموزشوپرورش با یادآوری رشادتهای مردم ایران، بهویژه نسل جوان در طول ۴۵ سال گذشته و بیان ارزش و اعتبار شهیدان، فلسفه انقلاب اسلامی را مقابله با استعمارگران و توجه به مردم دانست و خدمت به مردم را نهتنها وظیفه اداری بلکه وظیفه شرعی و ملی برشمرد.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به فرارسیدن بهمنماه، ماه پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، ایام بهمنماه را یادآور رشادتها و اخلاص و جوانمردیها عنوان کرد و به اهمیت حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن پرداخت و از حاضرین خواست که بهعنوان سفیران انقلاب، خانوادهها و دوستان خود را به این مراسم دعوت کنند.
وی به مشکلات موجود در کشور و انتقاد از برخی افراد که منافع ملی را نادیده میگیرند، اشاره کرد و گفت: البته مردم فهیم ما از ابتدا تاکنون همراه انقلاب بوده و هستند.
عبدالرضا فولادوند در ادامه به اهمیت برنامهریزی برای جشنهای ملی و اعیاد مذهبی پرداخت و از نیروهای جوان خواست تا با ارائه طرحهای بدیع در اجرای برنامههای خلاقانه سازمان را یاری کنند.
معاون وزیر آموزشوپرورش با یادآوری حکم برنامه هفتم توسعه مجلس به نهاییسازی و پیشرفتهای اخیر در زمینه بازنگری اساسنامه و توسعه سازمان نهضت سوادآموزی پرداخت و بر لزوم همکاری و همفکری در این زمینه تأکید کرد.
وی با بیان اهمیت سوادآموزی و تجمیع منابع آموزشی و برنامهریزی برای تشکیل کلاسهای سوادآموزی در شیفتهای بعدازظهر مدارس و ضرورت آموزش صحیح و اصولی به سوادآموزان، از همکاری با حوزه ابتدایی برای تشکیل پایگاههای سوادآموزی خبر داد و خاطرنشان کرد: این تعامل بهمنظور ارتقای سواد در جامعه و بهویژه در مناطق محروم طراحی شده است.
فولادوند از نیاز به جذب مدرسین متخصص در حوزههای مختلف، از جمله بهداشت و مهارتهای زندگی و اهمیت ارزیابی و تدوین سرفصلهای آموزشی سخن گفت.
معاون وزیر آموزشوپرورش با یادآوری تاریخچه روابط ایران با کشورهای دیگر و نقش تاریخی ایرانیان باستان در جنگها و تعاملات بینالمللی و لزوم حفظ و انتقال این تاریخ به نسلهای آینده به تأثیرات اجتماعی و عاطفی کمک به دیگر کشورها، مانند لبنان و غزه، اشاره کرد و همبستگی با این ملتها را ضروری دانست و بر همکاری در اجرای طرح "بر مدار مقاومت" تأکید کرد.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره بر اهمیت ارتباطات در ادارات، برگزاری جلسات گسترده و مشارکت فعال در مسائل اجتماعی و سیاسی بر لزوم برگزاری جلسات با زیرمجموعهها تأکید کرد و از آنها خواست تا از نظرات کارشناسان در راستای تحقق اهداف سازمان استفاده و در حد ممکن شرایط رشد و تعالی شغلی آنها را فراهم کنند.
در این جلسه معاونان، مدیران و رؤسای گروه به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
ارسال دیدگاه