رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور در آیین تجلیل از فعالان سوادآموزی استان سمنان خبر داد:
اساسنامه نهضت سوادآموزی بازنگری و ماموریتهای جدیدی به آن افزوده شده است
تهران (پانا) - رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت بازنگری اساسنامه نهضت سوادآموزی که در سال ۱۳۶۳ تدوین شده بود، انجام و مأموریتهای جدیدی نیز بر اساس نیازهای روز جامعه به آن افزوده شد که در واقع این تحول، گامی برای همگامسازی آموزشها با استانداردهای جهانی است.
آیین تجلیل از فعالان عرصه سواد استان سمنان با حضور عبدالرضا فولادوند معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور، قاسم شریفی مدیرکل و اعضای شورای معاونین اداره کل آموزشوپرورش استان سمنان پیشاز ظهر یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ در عمارت تاریخی بادگیر این شهرستان برگزار شد.
عبدالرضا فولادوند در این آیین به تاریخچه پرفراز و نشیب سوادآموزی در کشور اشاره کرد و گفت: از آغاز نهضت سوادآموزی به سال ۱۳۵۷، نرخ باسوادی از ۵۵ درصد به بیش از ۹۷ درصد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال رسیده که این پیشرفت، مرهون تلاشهای همهجانبه فعالان این حوزه است.
وی افزود: در تعاریف جدید جهانی، سواد تنها به خواندن و نوشتن محدود نمیشود؛ بلکه شامل مهارتهای اجتماعی، استفاده از انرژی، احترام به هویتها و مذاهب و توانمندسازی در مدیریت زندگی است و این تغییرات، نیازمند بازنگری در برنامههای آموزشی و روشهای تدریس است.
فولادوند بر اهمیت تحول در نظام سوادآموزی تاکید کرد و گفت: بازنگری اساسنامه نهضت سوادآموزی که در سال ۱۳۶۳ تدوین شده بود، انجام و مأموریتهای جدیدی نیز بر اساس نیازهای روز جامعه به آن افزوده شد که در واقع این تحول، گامی برای همگامسازی آموزشها با استانداردهای جهانی است.
معاون وزیر آموزشوپرورش ادامه داد: رسیدن به اهداف بزرگ در این مسیر، نیازمند همکاری و همدلی تمام فعالان عرصه تعلیموتربیت است و باید جامعه را نسبت به اهمیت این آموزشها آگاه کرد تا شاهد ارتقای کیفیت زندگی افراد باشیم.
وی در بخش پایانی این آیین از آموزشدهندگان، عوامل اجرایی و فعالان عرصه سوادآموزی بهعنوان پایهگذاران فرهنگ عدالت آموزشی، تجلیل و ابراز امیدواری کرد که با تداوم این تلاشها، مسیر توسعه پایدار برای کشور هموار شود.
ارسال دیدگاه