معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش:
آموزش عشایری نماد توجه به عدالت آموزشی است
تهران (پانا) - معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دورههای اوان کودکی و ابتدایی، کوتاهترین مسیر برای پیشرفت همهجانبه کشور است، آموزش عشایری را نماد توجه به عدالت آموزشی دانست و گفت دغدغهمندی شخص رئیسجمهور به این موضوع، فرصتی مغتنم برای تعالی امر آموزش و پرورش است.
رضوان حکیمزاده در مراسم افتتاحیه طرح وارنیش فلوراید، با اشاره به اهمیت سلامت جسمی دانشآموزان و نقش آن در ارتقای کیفیت یادگیری، گفت: وزارت آموزش و پرورش علاوه بر آموزش، بهداشت و سلامت جسمی دانشآموزان را نیز در کانون توجه قرار داده و میدهد.
دغدغهمندی رئیسجمهور نسبت به عدالت آموزشی، فرصتی مغتنم است
وی با اشاره به اهتمام جدی دولت در ارتقای کیفیت یادگیری دانشآموزان بهویژه دانشآموزان عشایری، افزود: دولت چهاردهم بهویژه شخص رئیسجمهور اهتمام ویژهای به امر عدالت آموزشی دارد و این یک فرصت مغتنم برای نظام تعلیم و تربیت کشور است.
حکیمزاده ادامه داد: خوشبختانه امروزه بالاترین مقام اجرایی کشور توجه ویژه و خاص به آموزش و پرورش دارد و آن را نه در کلام که در عمل به عنوان اولویت اصلی در دستورکار قرار داده است؛ بهطوریکه رئیسجمهور برای بهبود، اصلاح و بهروزکردن فرایندهای آموزشی و توسعه عدالت آموزشی، شخصاً در جلسات هفتگی شرکت میکنند که این موضوع نشاندهندۀ دغدغهمندی و نگرانی ایشان نسبت به امر آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت و عدالت آموزشی است.
آموزش عشایر نماد توجه به عدالت آموزشی است
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش عشایر نماد توجه به عدالت آموزشی است، اظهار داشت: آموزش عشایر بهعنوان مسیر دانایی و توانایی با بزرگانی مانند محمد بهمنبیگی آغاز شد و امروز بسیار خرسندم که این مسیر توسط مجموعه نظام آموزش و پرورش دنبال میشود و وزیر آموزش و پرورش نیز اهتمام جدی به موضوع آموزش عشایر دارد.
حکیمزاده در ادامه با اشاره به اجرای طرح وارنیش فلوراید یادآور شد: این برنامه بهنوعی مداخله و پیشگیری بههنگام برای ارتقای سلامت و بهداشت جسمی دانشآموزان است و امیدواریم با اجرای آن بتوانیم به استانداردهای جهانی در حوزه سلامت و بهداشت دهان و دندان کودکان نزدیک شویم.
بهترین راه برای ارتقای سلامت جسمی و روانی جامعه، سرمایهگذاری در آموزش و پرورش است
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش بهطور خاص دورههای اوان کودکی و ابتدایی، کوتاهترین مسیر برای پیشرفت همهجانبه کشور است، خاطرنشان کرد: بهترین راه برای ارتقای سلامت جسمی و روانی جامعه، تمرکز برنامهها و سرمایهگذاری در آموزش و پرورش است.
وی همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مجموعه آموزش و پرورش در حوزه ارتقای سلامت و بهداشت دانشآموزان را امری ضروری توصیف و تصریح کرد: این همکاری گام بلندی برای رسیدن به استانداردهای جهانی در حوزه سلامت و بهداشت کودکان است.
همت والا، نیت خیر و دستان مهربان خیرین، مسیر دانایی و توانایی را هموار میکند
وی در پایان با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت خیرین برای ارتقای نظام آموزش و پرورش و سلامت و بهداشت، تاکید کرد: قطعاً همت والا، نیت خیر و دستان مهربان خیرین میتواند مسیر دانایی، سلامتی، پیشرفت، توانایی و رشد دانشآموزان را بهویژه در مناطق کمتربرخوردار و عشایری، بیش از گذشته فراهم کند. از این رو، همکاری خیرین با وزارت آموزش و پرورش فرصتی مغتنم برای پیشرفت و تعالی کشور فراهم میکند.
این طرح به همت دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر به میزبانی آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در روستای حمامک از توابع شهرستان پاکدشت اجرا شد.
صادق ستاریفرد معاون تربیتبدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش، رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شریعتی رئیس مجمع خیرین مدرسهساز کشور و امیر مهردادی مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت وزارت آموزش و پرورش، از دیگر حاضران در این مراسم بودند.
ارسال دیدگاه