اعلام جزئیات سیزدهمین جشنواره کشوری تجارب برتر تربیتی
تهران (پانا) - مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی وزارت آموزشوپرورش، جزئیات سیزدهمین جشنواره تجارب برتر تربیتی را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت پرورشی و فرهنگی، سمیه سادات ابراهیمی به تشریح جزئیات سیزدهمین دوره جشنواره برتر تربیتی پرداخت و اظهار کرد: برای برگزاری جشنواره امسال، استان زنجان بهعنوان دبیرخانه جشنواره مذکور انتخاب شده است و از اهداف آن میتوان به دستیابی به تجربههای زیسته و مستندسازی اندوختههای تربیتی کارکنان شاغل و بازنشسته آموزشوپرورش و ثبت، کاربست و الگوسازی تجربههای موفق جهت ارتقای کیفیت خدمات به پرورشی و تربیتی اشاره کرد.
وی افزود: یکی از مهمترین و اثربخشترین دستاوردهای نظام تعلیموتربیت، ایجاد، تغییر، بهبود و اصلاح رفتار دانشآموزان در فرایند یاددهی - یادگیری است که در راستای اهداف تربیتی سند تحول بنیادین آموزشوپرورش و در جهت بهبود، ارتقا و اعتلای عملکرد نظام تربیتی برگزار میشود.
ابراهیمی تأکید کرد: مستندسازی تجارب برتر تربیتی نه تنها تدابیر، روشها و ابتکارات بدیع، خلاقانه و سازنده را به اشتراک میگذارد، بلکه اطلاعات مفید عینی و قابل سنجشی را که قابلیت کاربست در موقعیتهای دیگر را دارند، در اختیار همگان قرار میدهد؛ این امر امکانی فراهم میکند تا تلاشهای تمام فرهنگیان در تمام نقاط کشور دیده شود و مورد استفاده و قدردانی قرار گیرد.
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی وزارت آموزشوپرورش، مخاطبین این جشنواره را شامل تمام فرهنگیان بازنشسته و شاغل در مدارس دولتی و غیردولتی (دبیران، آموزگاران، مدیران مدارس، معاونین مدارس، مربیان پرورشی، مشاوران، مربیان بهداشت)، مراکز مشاوره و ادارات داخل و خارج از کشور و کارکنان اداری اعلام کرد.
ابراهیمی با بیان اینکه در این دوره از جشنواره برای نخستینبار آثار نیروهای شاغل در مدارس غیردولتی نیز تا مرحله کشوری داوری و اعلام نتایج میشوند، ادامه داد: این جشنواره امسال در سه بخش تربیتی، تجربههای ماندگار و بهروزرسانی ایدههای تربیتی برگزار خواهد شد.
وی افزود: در یازدهمین دوره با میزبانی استان زنجان بهعنوان دبیرخانه کشوری، شاهد مشارکت بیش از ۹ هزار فرهنگی از استانهای مختلف بودیم که نسبت به دهمین دوره رشد ۸۰ درصدی داشتیم و دوازدهمین دوره جشنواره در سال تحصیلی گذشته بهصورت آزمایشی در قالب رویداد «الف تا» در دو محور محیط و برنامه تربیت برگزار شد و در مرحله کشوری جشنواره، حدود ۷۲۰ اثر از سراسر کشور که در مرحله استانی حدنصاب نمره داوری را کسب کرده بودند، توسط دبیرخانه دریافت شد.
ابراهیمی اضافه کرد: از این تعداد، تقریباً ۷۲ اثر بهشرط کسب امتیاز لازم، به مرحله نهایی راه یافتند. در نهایت، ۳۰ اثر بهعنوان نفرات اول تا سوم و ۱۰ اثر بهعنوان شایسته تقدیر انتخاب و معرفی شدند. البته نحوه دریافت آثار سیزدهمین دوره جشنواره، از طریق دبیرخانه تجارب برتر استان زنجان خواهد بود.
*اعلام نتایج، آیین اختتامیه و تقدیر از برترینهای سیزدهمین جشنواره کشوری تجارب برتر تربیتی در مرداد ماه سال ۱۴۰۴ انجام خواهد شد.
ارسال دیدگاه