وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با پانا تشریح شد:
پیشنهاد ایران برای تهیه سند همکاری و راهاندازی شبکه آموزشی بین کشورهای عضو اکو
اگر همت کنیم شبکه آموزشی دانشآموزان «شاد» میتواند بینالمللی شود
تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش جزئیات دیدار اخیر خود با آکف کرچی، رئیس موسسه آموزشی اکو و پیشنهادات ایران برای تقویت همکاریهای آموزشی بین کشورهای عضو این سازمان را تشریح کرد.
با توجه به شرایط جدید در دولت سیزدهم، موضوع مورد تاکید ریاستجمهوری ارتباط با کشورهای نزدیک و همپیمان است و وزارت آموزش و پرورش نیز در همین راستا دیپلماسی آموزشی خود را با کشورهای همسایه آغاز کرده است. در همین ارتباط یوسف نوری روز دوشنبه ۲۶ دی با آکف کرچی، رئیس موسسه آموزشی اکو (ECO) در ساختمان شهیدرجایی وزارت آموزش و پرورش دیدار و گفتوگو کرد.
یوسف نوری در گفتوگو با پانا درباره جزئیات این دیدار و توافقات انجام شده بین دو طرف اظهار کرد: «سازمان اکو دارای سه بخش است که یک بخش آن در جمهوری اسلامی ایران، یک بخش در پاکستان و یک بخش هم که بخش آموزشی یعنی آموزش و پرورش عمومی سازمان اکو بهشمار میرود مقر آن در آنکارا است.»
وی ادامه داد: «ما پیشنهاد دادیم با توجه به اینکه حدود ۱۰ کشور در این سازمان عضو هستند این آمادگی وجود دادر که یک برنامه مشترک با هم داشته باشیم. این برنامه مشترک از مشترکات زمینهای یعنی فرهنگی، اجتماعی و اقلیمی است که انشالله برنامهای تهیه شود که به عنوان سند همکاری باشد.»
وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: «همچنین موضوع دیپلماسی مهارت و استفاده از ظرفیتهای جمهوری اسلامی ایران مطرح شد. در المپیادهای آنها؛ آمادگی خدماترسانی به کشورهای عضو اکو با توجه به اینکه در جهان در این زمینه سرآمد هستیم، وجود دارد.»
نوری خاطرنشان کرد: « نکته بعدی هم این بود که بتوانیم یک شبکهای را بین کشورهای عضو داشته باشیم که به دلیل دارا بودن شبکه آموزشی شاد میتوانیم این تجارب را منتقل کنیم.»
وی در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد شاد بینالمللی شود، گفت: «اگر همت کنیم، بله.»
ارسال دیدگاه