معاون سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان مطرح کرد؛
هدف مدرسه تابستانه، ارائه محتوای علمی، خلاقانه و تعاملی است
تهران (پانا) - معاون سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هدف از برگزاری مدرسه تابستانه ۱۴۰۱ را ارائه محتوای علمی، خلاقانه و تعاملی عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، امید نقشینه ارجمند گفت: کارسوق مدرسه تابستانه ۱۴۰۱ به وسیله سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و با همکاری انجمن علمی ترویجی «رستا» که دبیرخانه آن در دبیرستان دخترانه فرزانگان ۸ شهر تهران قرار دارد بصورت مجازی و حضوری به منظور پاسداشت نام و خاطره شهیدان علمی به نام یادواره «شهید کاظمی آشتیانی» در حال برگزاری است.
وی ادامه داد: مدرسه تابستانه ۱۴۰۱ با هدف ارائهی محتوای علمی خلاقانه و تعاملی ویژه دانشآموزان ورودی پایه دهم تا دوازدهم کل کشور درحال برگزاری است.
نقشینه ارجمند افزود: مدرسه تابستانه ۱۴۰۱ شامل دو رویداد مجزا به شکل مجازی و حضوری است رویداد مجازی از ۲ تا ۴ شهریور در بستر پلتفرم تعاملی و رویداد حضوری از ۸ تا ۱۰ شهریور در دانشگاه صنعتی شریف از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ عصر برگزار شد.
معاون سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ادامه داد: کارگاههای علمی ارائه شده در مدرسه تابستانه شامل مباحثی در حوزههای ریاضی، علوم کامپیوتر و فیزیک است که دانشآموزان به شکل گروههای سه نفره در کارگاهها شرکت خواهند کرد و یک نفر از مدرسین به عنوان همیار علمی در کنار آنها خواهد بود.
وی به دیگر بخشهای این رویداد اشاره کرد و گفت: ارائه علمی و مسابقه علمی در پایان رویداد انجام میشود که دانشآموزان در نهایت با حل سوالاتی که در طول کارگاهها یاد گرفتهاند در مسابقه پایانی شرکت خواهند کرد.
نقشینه ارجمند افزود: عناوین کارگاههای ارائه شده در رویداد مجازی دادهکاوی، هوش مصنوعی، الگوریتم، کدگذاری و فشردهسازی و کارگاههای ارائه شده در رویداد حضوری دادهکاوی، هوش مصنوعی، الگوریتم، کدگذاری و فشردهسازی، نظریه بازی و مکانیک سیالات است.
معاون سازمان به مراحل پذیرش دانش آموزان اشاره کرد و ادامه داد: دانش آموزان علاقهمند از تاریخ ۲۲ تا ۲۸ مردادماه اقدام به ثبتنام در این رویداد و دریافت سوالات ورودی کردهاند سوالات ورودی شامل معماهای علمی و سوالاتی در خصوص انگیزه شرکتکنندگان از شرکت در رویداد است، پس از ارسال پاسخها توسط شرکت کنندگان، تیم برگزاری اقدام به بررسی پاسخها کرده است.
وی خاطرنشان کرد: از میان ۱۲۰۰ نفر از دانشآموزانی که اقدام به ثبت مشخصات اولیه خود کرده بودند در حدود ۶۳۰ پاسخ ارسال شده است که باتوجه به ظرفیت رویداد ۳۳۰ نفر در مجموع در دو رویداد حضوری و مجازی پذیرفته شدهاند ظرفیت رویداد مجازی ۱۸۰ نفر و ظرفیت رویداد حضوری ۱۵۰ نفر در نظر گرفته شده است که ملاک پذیرش، پاسخ دانشآموزان به سوالات ورودی بوده است.
این کارسوق با هدف تولید محتوایی علمی و ایجاد ارتباط علمی میان دانش آموزان و دانشجویان نخبه و بستر سازی رشد و خلافیت دانش آموزان و تجربه رویداد مسئله محور برگزار شده است.
ارسال دیدگاه