تشریح روشهای ساخت واکسن کرونا در چهارمین نشست ترویج علم بنیاد مصطفی(ص)
تهران (پانا) - بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) چهارمین نشست ترویج علم را با موضوع تشریح روش های ساخت واکسن کرونا برگزار می کند.
به گزارش ستاد ارتباطات و اطلاع رسانی بنیاد مصطفی(ص)، این بنیاد با ماموریت رشد علم و فناوری و به منظور ارتقاء سطح رفاه، امنیت و سلامت بشریت، بسترهای مکمل را معرفی و برنامههای متعددی را برگزار مینماید.
بنیاد مصطفی(ص) در حوزه گفتمان سازی علم و فناوری به اهدافی همچون "اثرگذاری بر سیاست گذاری برای حرکت جمعی و ایجاد وجدان علمی مشترک در جهان اسلام در جهت رفع وابستگیهای عرصه فناوری و تقویت جهان اسلام" و "تشویق و ترغیب دانشمندان جهان اسلام و مسلمانان سراسر جهان در جهت تولید علم و توسعه فناوری و افزایش رفاه، امنیت و سلامت جامعه بشری" با استفاده از روش های ترویج علم می پردازد.
سه نشست قبلی ترویج علم بنیاد مصطفی(ص) با موضوعاتی چون "بررسی روند درمان ویروس کرونا از طریق پلاسما درمانی"، "بررسی سیستم هوشمند تشخیص کووید۱۹" و "بررسی آخرین دستاوردهای حوزه واکسن کرونا" برگزار شده است.
بنابراین گزارش؛ چهارمین نشست ترویج علم بنیاد مصطفی(ص) با موضوع "تشریح روش های ساخت واکسن کرونا" با حضور مصطفی قانعی، رئیس کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا؛ وحید خدامی، مدیر پروژه ساخت واکسن کرونا بر پایه mRNA؛ کیهان آزادمنش، مدیر گروه تحقیقات ویروسشناسی انستیتو پاستور؛ سیدرضا بنیهاشمی، مدیر بیوتکنولوژی و آزمایشگاه مرکزی مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و روح الله درستکار، رئیس بخش ویروس شناسی دانشگاه بقیه الله، در روز دوشنبه مورخ ۲۷ بهمن ماه از ساعت ۱۰ صبح برگزار خواهد شد.
پخش زنده این نشست در سایت جایزه مصطفی(ص) به نشانی https://www.mustafaprize.org و صفحه اینستاگرام جایزه مصطفی(ص) به نشانی @mustafaprize_fa قابل مشاهده است.
گفتنی است ترویج علم، پُلی میان ادبیات علمی و گفتمان عمومی جامعه است و همچنین ابزاری برای برقراری ارتباط میان جامعه و جهان علم است. در نشست های ترویج علم بنیاد مصطفی(ص) اهدافی همچون اثرگذاری بر درکی عمیق تر از دستاوردها و پیشرفت های علمی توسط عموم مردم، دریافت بازخوردهای اجتماعی در جهت ارتقای اثربخشی یافته های علمی دانشمندان، ایجاد اعتماد و حمایت عمومی جامعه از علم و افزایش نظارت و مطالبه مردمی از جامعه علمی پیگیری می شود.
ارسال دیدگاه