حسینی: دو مدرسه در هر استان در سال جاری «مدرسه انطباقی» میشوند
تهران (پانا) - رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از اجرای بسته تحولی تحت عنوان «مدرسه انطباقی» در سال تحصیلی جدید خبر داد و اعلام کرد که در راستای تحقق این بسته تحولی، ۶۴ مدرسه که شامل ۳۲ مدرسه اوتیسم و ۳۲ مدرسه پذیرا است مجری طرح خواهند بود.
به گزارش ایسنا، سیدجواد حسینی جزئیات طرح مدرسه انطباقی را تشریح و در این باره اظهار کرد: «امسال سه بسته تحولی را در راستای تحقق سندتحول بنیادین، در کنار برنامههای عادی طراحی کردیم که یکی از آنها بسته مدرسه انطباقی است.»
وی افزود: «منظور از این مدرسه این است که با شرایط دانش آموزان با نیازهای ویژه منطبق شود؛ چه مدارس خاص استثنایی و چه مدارس عادی یا پذیرا را دربر میگیرد.»
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه در راستای تحقق این بسته تحولی، ۶۴ مدرسه که شامل ۳۲ مدرسه اوتیسم و ۳۲ مدرسه پذیرا است را مدنظر قرار دادیم گفت: «در واقع در هر استان یک مدرسه عادی و یک مدرسه اوتیسم از لحاظ فضا، تجهیزات و آموزش متناسب سازی و استاندارد میشوند.»
حسینی ادامه داد: «مدرسه انطباقی، مدرسه ای است که شرایط فیزیکی، تجهیزاتی، معلم، دانشآموز، والدین، محتوای کتاب درسی و کارگاههایش با شرایط دانش آموز استثنایی منطبق باشد.»
وی به معلمان انطباقی در این طرح اشاره کرد و گفت: «قصد داریم ۵۰۰۰ معلم را تحت آموزشهای ویژه قرار دهیم که بتوانند آموزشهای باکیفیت و استانداردی ارائه دهند. سومین آیتم نیز تجهیزات است. ۸۳ هزار تجهیزات آموزشی، توانبخشی، ورزشی و پرورشی نیاز است که مدرسه در انطباق کامل قرار بگیرد.»
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: «آیتم دیگر محتوای کتاب درسی است. ۱۲۸ عنوان کتاب درسی را در سال۹۹ متناسب با شرایط دانشآموزان منطبق خواهیم کرد. عنصر بعدی والدین هستند. کتابهایی را برای والدین صاحب فرزندان با نیازهای ویژه مینویسیم که بدانند باید با آنها چگونه برخورد کنند.»
حسینی به دانشآموزان عادی نیز به عنوان پنجمین عامل در مدرسه انطباقی اشاره کرد و گفت: «برای اینکه یک دانشآموز عادی بداند چگونه باید با همکلاسی و هم مدرسهای دارای نیازهای ویژه خود برخورد کند کتابهایی در دست نگارش است. این مجموعه مدرسهای را با شرایط دانشآموز با نیازهای ویژه که آنجا درس میخواند منطبق میکند.»
ارسال دیدگاه