مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی:
حلقه مفقوده اخلاق در جامعه را به واسطه توجه به موضوعات تربیتی دانش آموزان احیا می کنیم
ارومیه(پانا)- مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: توجه به موضوعات تربیتی دانش آموزان در جامعه تنها راه احیای حلقه مفقوده اخلاق در جامعه است.
ابراهیم محمدی در جمع دانش آموزان دبیرستان امام خمینی(ره) ناحیه ۲ ارومیه گفت: ایران اسلامی جامعه ای متمدن با پشتوانه دین متمدن اسلام است و تحصیل یکی از شاخصه های این تمدن به حساب می آید.
محمدی مدرسه را کانون اصلی تربیت عنوان کرد و گفت: بیش از یک سوم زمان دانش آموزان در مدارس سپری می شود، تحقیقات نشان می دهد که آثار تربیتی مدرسه در سایر اوقات روز دانش آموزان نیز را همراهی کرده و ارتباط مستقیم با رفتارهای او در جامعه دارد.
وی افزود: توجه به بعدهای تربیتی در سیستم آموزشی کشور مورد هدف جامعه امروز آموزش و پرورش است و به نوعی آموزش را در اختیار تربیت دانش آموزان قرار داده ایم تا افرادی با شخصیت اجتماعی بالا تربیت و تحویل جامعه دهیم.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی والدین را معلمین در خانه خواند و اظهار داشت: ساخت ایرانی آباد و و کشوری قدرتمند در همه شاخص ها در دستان دانش آموزان است و راهبری این مسیر نیز بر عهده معلمین و فرهنگیان و والدین که به نوعی معلمین اجتماعی دانش آموزان هستند، می باشد.
قاضی پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در جمع دانش آموزان دربیرستان امام خمینی(ره) ناحیه ۲ ارومیه گفت: تحصیل مطمئن و باکیفیت دانش آموزان امروزی مرهون خدمات مجموعه نظام مقدس جمهوری اسلامی است،تحمل همه سختی های موجود در مسیر انقلاب و یکی از مهمترین آرمان های آن تربیت دانش آموزانی با شخصیت اجتماعی بالا و همچنین با دانش و زرنگ است.
وی گفت: یکی از وظایف اصلی نهاد مقدس آموزش و پرورش و مدرسه در واقع مهارت آموزی مسائل اجتماعی فردی و آموزش تکیه بر روی پای خود بودن در میان فرزندان ما و نسل جوان جامعه است.
قاضی پور گفت: شجاعت، ولایتمندی، ولایت پذیری، مدافع ارزش های اسلامی و ایرانی، آگاه به دانش های روز دنیا بسیاری دیگر از شاخص ها از جمله ویژگی های جوانان ایران و بخصوص خطه آذربایجان است که تحقق همه این ها در گرو تحصیل می باشد.
وی افزود: دانش آموزان در شرایط امروزی اجازه شکستن غرور والدینشان به دلیل مشکلات اقتصادی را به کسی ندهند و با احترام به آن ها ، گذر از مسیرهای مختلف اجتماعی و اقتصادی را میسر سازند.
ارسال دیدگاه