رئیس سازمان دانشآموزی استان آذربایجان غربی:
اردوی «تمشک» بستری مناسب برای ارتقای توانمندی دانشآموزان است
ارومیه (پانا) - رئیس سازمان دانشآموزی استان آذربایجان غربی، اردوی تمشک را بستری مناسب برای ارتقای توانمندی دانشآموزان عنوان کرد.
اردوی آموزشی و فرهنگی «تمشک» با هدف توانمندسازی دانشآموزان در بخشهای مختلف فرهنگی و هنری در باغ قرآن آموزش و پرورش خوی برگزار شد.
حسین عباسزاده، رئیس سازمان دانشآموزی استان آذربایجان غربی در اردوی فرهنگی و آموزشی «تمشک» در خوی گفت: هدف سازمان دانشآموزی، رشد استعدادهای دانشآموزان در قالب فعالیتهای اجتماعی است. مهمترین هدف سازمان دانشآموزی، تربیت اجتماعی دانشآموزان و رشد و شناسایی استعدادهای آنان و تقویت آن در قالب فعالیتهای اجتماعی است.
عباسزاده خاطرنشان کرد: طرح تمشک در راستاى توانمندسازى دانشآموزان متوسطه با هدف شبکهسازى دانشآموزى انجام میگیرد. آموزش همزیستى متقابل، مسئولیتپذیرى و مهارتهاى اجتماعى مختلف از دیگر اهداف برنامهریزى این طرح است.
وی افزود: در مرحله اول این طرح ٢ هزار و ٦٦٢ دانشآموز در سطح استان در اردوهاى تمشک حضور داشتند. روند اجرای اردوی آموزشی و فرهنگی در سطح شهرستان بسیار مثبت و مطلوب بود و تلاش میکنیم مرحله دوم این اردو در شهرستان خوی برگزار شود.
مرتضی محمدپور، مدیر آموزش و پرورش شهرستان خوی نیز در اردوی فرهنگی و آموزشی «تمشک» گفت: اردوهای تمشک، بسترساز نقشآفرینی دانشآموزان است. دانشآموزان به عنوان بالاترین ظرفیتهای نظام تعلیم و تربیت محسوب شده و نقشآفرینی آنان در عرصههای مختلف و مهم است.
وی در رابطه با اجرای این اردو در شهرستان خوی اظهار کرد: اردوی آموزشی و فرهنگی تمشک، بسترساز نقش آفرینی بیش از پیش دانشآموزان و توانمندسازی آنان به مهارتهای مختلف است. توانمندسازی دانشآموزان به مهارتهای مختلف، ملاک عمل در دستگاه تعلیم و تربیت بوده و عامل موفقیت خواهد بود. هر کجا زمینه حضور دانشآموزان در عرصههای مختلف فراهم آمده، موفقیت نیز حاصل شده است.
محمدپور افزود: نقش تشکلهای دانشآموزی و بهویژه سازمان دانشآموزی به جهت تاثیر گروه همسالان در ایجاد زمینه لازم برای حضور فعال دانشآموزان در فعالیتها مهم است.
این اردو به مدت یک روز برگزار و ۱۲۰ دانشآموز شهرستان از دورههای مختلف در قالب این اردوی آموزشی بهرهمند شدند. این اردو با برنامهریزی هماهنگ سازمان دانشآموزی، اجرا و دانشآموزان مقطع متوسطه اول، جامعه هدف این اردو را تشکیل میدهند.
کارگاه مهارتهای اجتماعی، هویتسازی و امیدآفرینی، اشتغال و کارآفرینی و آشنایی با شبکهسازی تشکلهای دانشآموزی از محورهای اردو است. برنامههای فرهنگی از جمله مسابقه و نمایش و شعرخوانی از دیگر برنامههای اجرایی این اردو را شامل میشود.
ارسال دیدگاه