برگزاری کلاس طبخ ماهی درزارچ
یزد(پانا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان یزد گفت: در راستای افزایش استفاده از آبزیان به ویژه ماهی در بین خانوادهها کلاس طبخ ماهی با حضور ۲۰ نفر از بانوان زارچ در جهاد کشاورزی این بخش برگزار شد.
![برگزاری کلاس طبخ ماهی درزارچ](https://cdn.pana.ir/thumbnail/ZWQzZjAjiy6C/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHcspkElNXZNYsAIKXaKdntA,,/ZWQzZjAjiy6C.jpg)
عسکری افزود: برگزاری این کلاس آموزشی باهدف افزایش مصرف آبزیان در سبد غذایی و آشنایی بانوان با تنوع طبخ آبزیان است.
وی سرانه مصرف ماهی در استان یزد را ۹ کیلوگرم عنوان کرد و گفت: این در حالیست که سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۱ کیلوگرم و در جهان ۲۲ کیلوگرم است.
در این کارگاه بانوان با طبخ ۵ غذا با ماهی شامل قلیه ماهی، سالاد ماهی، هواری ماهی، ساندویچ ماهی و سین شن ماهی آشنا شدند.
ارسال دیدگاه