دوره آموزشی، ترویجی طبخ ماهی در شهرستان خداآفرین برگزار شد
مدیر جهادکشاورزی شهرستان خداآفرین از برگزاری دوره آموزشی و ترویجی طبخ ماهی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار پانا ازآذربایجان شرقی، رشید نظمی در گفتگو با خبرنگاران ضمن بیان این مطلب افزود: ارزش غذایی ماهی و اهمیت طبی آن سالهاست که مورد توجه می باشد، گوشت ماهی تازه منبع غنی از پروتئین در رژیم غذایی انسان است که قابلیت هضم بالا و ارزش زیستی و رشدی زیادی با توجه به غنی بودن اسید چرب امگا ۳، برای انسان دارد.
وی اشاره کرد: در شهرستان خداآفرین جهت ارتقای فرهنگ مصرف ماهی و افزایش سهم گوشت ماهی در سبد غذایی خانوارها برگزاری دوره های آموزشی خصوصاً با تاکید بر نحوه طبخ آن یک ضرورت می باشد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان خداآفرین ادامه داد: در راستای فرهنگ سازی مصرف گوشت ماهی دوره آموزشی و ترویجی با تاکید بر طبخ آن در بخش گرمادوز شهرستان خداآفرین در روستای قورتجله علیا با حضور گسترده بانوان علاقمند توسط کارشناس ترویج برگزار شد.
مهندس نظمی اظهار امیدواری کرد: برگزاری این گونه کلاسها و دوره های آموزشی اثر بخشی قابل ملاحظه ای در مصرف گوشت و فرآورده های گوشت ماهی در سطح شهرستان داشته و بر سلامت اهالی موثر واقع شود.
ارسال دیدگاه