رئیس سازمان دانش آموزی استان کرمان: باید به دنبال راهکاری برای معضل تغییر ذائقه دانش‌آموزان بود

کرمان( پانا ) - رئیس سازمان دانش آموزی استان کرمان گفت: باید دنبال راهکاری برای معضل تغییر ذائقه ی دانش آموزان بود.

کد مطلب: ۹۵۹۳۳۷
لینک کوتاه کپی شد
رئیس سازمان دانش آموزی استان کرمان: باید به دنبال راهکاری برای معضل  تغییر ذائقه دانش‌آموزان بود

هاشم برآوردی با حضور در برنامه میکرفن صبح صدای کرمان گفت: سال تحصیلی که شروع می شود بوفه مدارس رونق خاصی پیدا کرده و با توجه به اینکه بالاترین سرمایه هر کشوری نیروی انسانی است و بالاترین سرمایه ی هر خانوده ای فرزندان هستند و در اثر تغییر ذائقه بین دانش آموزان، اصولا به خوردن صبحانه علاقه ای ندارند و بعد از حضور در مدرسه به دلیل افت قند یاد گیری تحت تأثیر قرار می گیرد.

برآوردی گفت: ما بر این باور هستیم که عقل سالم در بدن سالم و بر اساس ماده ۳ آیین نامه اجرایی تأمین حفظ و ارتقاء سلامت جسمی روانی و اجتماعی دانش آموزان با هدف ارتقاء سلامت و تأمین بخشی از انرژی و مواد مغذی مورد نیاز ارائه ی مواد غذایی سالم و جلو گیری از عرضه ی مواد غذایی کم ارزش تغذیه ای بوفه های مدارس راه اندازی شدند تا با نظارت همه جانبه که توسط وزارت آموزش وپرورش و وزارت بهداشت و علوم پزشکی توسط مکانیزمهای موجود غذای مناسب با مواد اولیه سالم در اختیار دانش آموزان قرار گیرد.

وی افزود:سه سال است که ساماندهی امور بوفه های مدارس توسط مقام عالی وزارت به سازمان دانش آموزی استانها واگذار شده ودر سالهای قبل مشکلاتی داشته و لی امسال با جدیت تمام با همکاری اداره سلامت و بهداشت اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان و معاونت بهداشت و غذا و داروی علوم پزشکی استان کرمان با محوریت سازمان دانش آموزی عملیات اجرایی و نظارت بهداشتی بر بوفه های مدارس با جدیت هرچه تمام تر در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس سازمان دانش آموزی گفت: برای اینکه یک بوفه روند قانونی خود را طی کند باید در سامانه بوفه ها مجوز بگیرند.

وی خاطر نشان کرد:دریافت مجوز یک پروژه ی ۱۳ بندی است وباید مدیر مدرسه به عنوان متقاضی ، درخواست خود را ثبت کرده واین مجوز تقریبا همان جواز کسبی است که کسبه ی مختلف دریافت می کنند.

برآوردی گفت: پس از فراخوانی که به تولید کنندگان داده شده تولیدی هایی که مواد غذایی مجاز تولید می کردند در سامانه ثبت نام کرده و تولیدات خود را جهت انتخاب مدارس ثبت می کنند وسود حاصل از این موضوع در مدارس هزینه می شود.

لازم به ذکر است مواد غذایی قابل توزیع در مدارس به شرح ذیل می باشند:

خشکبار، خرما و انواع مغزها و دانه ها ( از نوع بدون نمک)

شیر و فرآورده های آن-- نوشیدنی بدون گاز --میوه

بیسکویت بدون کرم وکیک و کلوچه

لقمه سالم ( نان و پنیروگردو ،نان و تخم مرغ و...

غذاهای پخته ( انواع آش، سوپ، ، عدسی و...)

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار