تبدیل عمارت مشیردیوان سنندج به خانه خلاق کسب و کار
سنندج(پانا) - عمارت مشیردیوان سنندج با همکاری سازمان یونیدو، به خانه خلاق کسب و کار تبدیل می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان در جلسه ای که به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان و با حضور نماینده یونیدو (سازمان توسعه صنعتی ملل متحد) و جمعی از مدیران استان در استانداری برگزار شد، روند تبدیل عمارت مشیردیوان، به خانه خلاق صنایع دستی، بررسی شد.
حسین فیروزی، مشیردیوان را عمارتی ارزشمند دانست و افزود: اگر به جای خانه خلاق صنایع دستی، آن را خانه خلاق کسب و کار بنامیم، هم موجب افزایش خلاقیت در کسب و کار ها می شود و هم ما را به بازارهای جهانی وصل می کند.
وی در خصوص علت انتخاب عمارت مشیردیوان برای تبدیل به خانه خلاق، گفت: این عمارت در مجموعه ای واقع شده که روبروی آن مسجد جامع قرار دارد که یکی از بناهای تاریخی استان به شمار می رود و در کنار آن خانه کُرد (عمارت آصف) و پایین تر از آن نیز موزه سنندج (عمارت حبیبی) قرار دارد که از بناهای تاریخی سنندج محسوب می شوند.
فیروزی افزود: کل این مجموعه تاریخی و ارزشمند در مرکز شهر قرار دارد و همه مسافرانی که به سنندج می آیند حتما از آنها بازدید می کنند و در طول روز نیز حداقل نیمی از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت سنندج از این مسیر عبور می کنند.
معاون اقتصادی استاندار اضافه کرد: این منطقه از گذشته تاکنون به عنوان محل دائمی نمایشگاه صنایع دستی در ذهن مردم ثبت شده چون مغازه های روبروی عمارت، مرکز عرضه صنایع دستی بوده و هیچکدام حاضر به تغییر مکان نیستند.
فیروزی در ادامه خاطرنشان کرد: بازسازی و مرمت عمارت مشیردیوان به بهترین شیوه را در برنامه داریم حتی اگر اراده ای برای ایجاد خانه خلاق وجود نداشته باشد و با توجه به اینکه سنندج شهر قنات ها بوده قنات آب عمارت نیز احیاء خواهد شد.
وی در بخش دیگری از این جلسه اظهار داشت: از گذشته تا به امروز بخش عمده ای از مردم کردستان، قسمتی از وقت خود را صرف تولید صنایع دستی کرده اند حتی کسانی که شغل دیگری داشته اند بنابراین صنایع دستی با زندگی مردم این استان عجین شده.
فیروزی در پایان یادآوری کرد: کردستان مهد موسیقی است و شهرداری سنندج قصد دارد به کمک یونسکو سنندج را به عنوان شهر خلاق موسیقی معرفی کند که با توجه به ظرفیت های استان، این اطمینان وجود دارد که این امر محقق شود.
ارسال دیدگاه