معدوم سازی بیش از ۳۱۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی طی ماه رمضان
تهران (پانا) - مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت اقدامات بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان تا شانزدهمین روز این ماه، براساس برنامه «بهداشت محیط در سلامت رمضان» را تشریح کرد.
![معدوم سازی بیش از ۳۱۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی طی ماه رمضان](https://cdn.pana.ir/thumbnail/ZGZlZDcAmwnj/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHLsdR5nziZhAsAIKXaKdntA,,/ZGZlZDcAmwnj.jpg)
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت بهداشت، حمید انصاری گفت: طی این مدت تعداد ۲۳۸ هزار و ۸۰۲ مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مساجد و اماکن متبرکه صورت گرفته است.
وی افزود: بازرسی بهداشت محیطی از مراکز و اماکن و رستورانهای بین راهی ۴۶۹۰ مورد و بازرسیهای بهداشت محیطی از مراکز تهیه زولبیا، بامیه ۹۲۴۹ مورد طی این مدت به انجام رسیده است.
انصاری تعداد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و عرضه آش و حلیم را ۸۲۲۵ مورد و بازرسی از شیرینی فروشیها و قنادیها را ۱۹ هزار و ۲۹۶ مورد ذکر کرد.
وی ضمن اشاره به انجام بازرسیهای مشترک در این مدت گفت: بازرسیهای مشترک با دستگاههای اجرایی و نظارتی مرتبط بهویژه با تعزیرات ۱۰ هزار و ۷۵۵ مورد بوده است.
مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت افزود: تا شانزدهمین روز ماه مبارک رمضان به میزان ۳۱۲ هزار و ۶۲ کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی در سراسر کشور معدوم شده است.
وی در ادامه گفت: در این مدت تعداد موارد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی ۱۹۲ هزار و ۸۲۸ مورد و تعداد موارد کلرسنجی آب ۳۳۸ هزار و ۵۴۶ مورد بوده است.
مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: زولبیا و بامیه و همچنین آش و حلیم فقط میبایست از واحدهای صنفی مجاز خریداری شود.
ارسال دیدگاه