استاندار خوزستان: آموزش و پرورش یکی از دستگاههایی بود که در حوزه امدادی بسیار به ما کمک کرد
وزارت نفت قرار است بازسازی و تعمیر مدارس و خانههای بهداشتی را که در حوزه مناطق نفتخیز هستندرابر عهده بگیرد
اهواز (پانا) - استاندارخوزستان با تقدیر از اقدامات آموزش و پرورش در خدمات رسانی به سیل زدگان گفت: این نهاد در خدمات رسانی به سیل زدگان در زمان وقوع بحران سیل خیلی موثر واقع شد توانست کمک بسیاربه ما نماید.
استاندارخوزستان با تقدیر از اقدامات آموزش و پرورش در خدمات رسانی به سیل زدگان گفت: این نهاد در خدمات رسانی به سیل زدگان در زمان وقوع بحران سیل خیلی موثر واقع شد به طوری که مدارسی و مراکز آموزشی خود را که برای استقبال از میهمانان نوروزی آماده کرده بود در اختیار سیل زدگان قرار داد.
غلامرضا شریعتی در نشست شورای آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: مشکلات سیل و مسائل مربوط به آن بر کسی پوشیده نیست. در سیل همه اقشار و دستگاههای مختلف و مردم دست به دست هم دادند و تاکنون توانستند آن را مدیریت کنند، البته هنوز در برخی مناطق، ما درگیریهایی داریم.
او افزود: روستاهای جنوب اهواز نیز به تدریج در حال خارج شدن از آبگرفتگی هستند. در حوضه کرخه نیز با توجه به اینکه توانستهایم خروجی آب را در دو روز گذشته کاهش دهیم امیدوارم شرایط بهتر شود. با برنامهریزیهای انجام شده در روزهای آتی، بیشتر مناطق ما از زیر آب خارج میشوند. از دستگاههای اجرایی میخواهم مانند زمان سیل تمام امکانات را مجددا بسیج کنند تا زمینهای مردم از زیر آب خارج شوند و شرایط را برای کشت تابستانه آماده کنند.
استاندار خوزستان یادآورشد: آموزش و پرورش یکی از دستگاههایی بود که در حوزه امدادی بسیار به ما کمک کرد. در این حوزه ۱۱۴ مدرسه ما در خوزستان آسیب دیدند که حدود ۱۵ مدرسه نیاز به بازسازی کامل دارند. در جشنواره خیرین مدرسهساز، خیرین پذیرفتند که ۲۱۰ میلیارد تومان را برای ساخت مدارس کل کشور تقبل کنند.
شریعتی ادامه داد: وزارت نفت نیز قرار است بازسازی و تعمیر مدارس و خانههای بهداشتی را که در حوزه مناطق نفتخیز هستند، بر عهده بگیرد. با این حساب به جز شوش و شعیبیه شوشتر بقیه مناطق ما شامل این تصمیم وزارت نفت میشود. همچنین خیرین مدرسهساز خوزستانی آمادگی کمک به این حوزه را دارند.
او تاکید کرد: در خصوص جبران عقبماندگی آموزشی دانشآموزان، آموزش و پرورش به سرعت به این حوزه وارد شد و برای دانشآموزان کلاسهای کنکوری و کلاسهای جبرانی در نظر گرفت. از آموزش و پرورش انتظار داریم در کنار کمکهایی که میشود، کمک به ۲۰۵ معلم آسیب دیده در بحث سیل را نیز در دستور کار خود قرار دهد.
استاندار خوزستان گفت: بعد از هشت سال جنگ تحمیلی دیگر تا این حد جلوه یک ملت را در یک بحران در کشور ندیده بودیم. همه ما نگران آسیب به سرمایه اجتماعی کشور بودیم. یکی از دستاوردها و برکات سیل بالا بردن سرمایه اجتماعی ما بود. مردم همه در کنار هم بودند و بدون چشمداشتی مسالهای جز کمک به هموطن را نداشتند و دوباره بر یکپارچگی و تمامیت ارضی کشور تاکید کردند.
شریعتی ادامه داد: افرادی که آمدند، در کنار سیلزدگان شرایط سختی را تحمل کردند. حضور جوانان نیز در این حوزه چشمگیر بود که با این کار نشان دادند جوانان امروزی ما هیچ کم و کسری را از جوانانی که هشت سال جنگ را اداره کردند، ندارند. این جوانان آمدند تا برای کشور و دین خود ایستادگی کرده و از آن دفاع کنند.
استاندار خوزستان ادامه داد: طرح شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل و اختصاص بورس تحصیلی به دانشآموزان از جمله این طرحها بوده است. یکهزار و ۲۵۰ نفر برای دریافت بورس تحصیلی شرایط لازم را کسب کردند. این بورس به دانشآموزان مناطق روستایی، عشایری و ... با ضریب محرومیت ۶ تا ۹ اختصاص داده شده است.او افزود: همه مردم به خصوص جوانان در این سیل نمره عالی گرفتند و نشان دادند که این جوانان برای کشور خود هر خودگذشتگی را انجام میدهند. سیاست دولت در کل کشور پاسداشت کرامت انسانی و برقراری عدالت اجتماعی است؛ به کسانی که مدام دم از مسائل قومیتی و تبعیض میزنند متذکر میشوم که اقداماتی را که در جهت اصلاح و بهبود شرایط انجام میشود، نیز در نظر بگیرند. در همه بخشها به خصوص آموزش و پرورش، طرحهایی اجرا شده است تا عدالت اجتماعی را گسترش دهد.
شریعتی گفت: این بورس در ایجاد انگیزه برای دانشاموان تاثیر زیادی دارد و همچنین رابطه مستقیمی با پیشرفت تحصیلی آنها دارد که به دانشآموزان مقطع اول و متوسطه اختصاص داده شده است. براساس اطلاعات به دست آمده میانگین نمرات این دانشآموزان ۸۴ صدم ارتقا پیدا کرده است. امیدواریم که این بورس تحصیلی در سالهای آینده در خوزستان ادامه پیدا کند. هر چه زودتر باید نتایج آن مشخص شود و تعداد بورسشوندگان نیز باید در سالهای آینده افزایش پیدا کند.
اودر خصوص خسارات ناشی از سیل به حوزه کشاورزی گفت: در خرید محصولات کشاورزی از سال گذشته عقبتر نیستیم. با وجود اینکه بخش قابل ملاحظهای از تولیدات ما آسیب دیدهاند، در موارد مختلفی مانند گندم، کلزا و چغندر میزان تولید ما از سال گذشته بالاتر است؛ چرا که مقدار تولید در هکتار و بهرهوری بالاتر رفته است.
ارسال دیدگاه