بیش از ۹۴ درصد افراد ۱۰ تا ۴۹ سال کشور از نعمت سواد برخوردارند
شیراز (پانا) - مدیر کل دفتر طرح و برنامه و تامین منابع سازمان نهضت سواد آموزی کشور گفت: وظیفه ما در سواد آموزی افزایش سطح سواد گروه سنی۱۰ تا ۴۹ سال است و از ارزشهای ما در این مسیر، ترویج سیره و سنت پیامبر و انقلاب اسلامی و محرومیت زدایی و ارتقاء آگاهی در افراد جامعه است.
رسول جمشیدی مدیر کل دفتر طرح و برنامه و تامین منابع سازمان نهضت سواد آموزی کشور در گردهمایی مسئولین سواد آموزی ادارات آموزش و پرورش سراسر فارس،در شیراز با اشاره به بیانات رهبرمعظم انقلاب در مورد گام دوم انقلاب، گفت: این بیانیه چراغ راهی برای پیشبرد اهداف در راستای وظایف سازمانی است.
مدیر کل دفتر طرح و برنامه و تامین منابع سازمان نهضت سواد آموزی، با اشاره به سختی کار در عرصه سواد آموزی، گفت: پیش از انقلاب ۴۸ درصد گروه هدف سوادآموزی و در بین افراد ۱۰ تا ۴۹ سال از نعمت سواد بهره مند بودند و هم اکنون ۹۴ و ۷ دهم درصد افراد در این گروه از نعمت سواد برخوردار هستند که نشان از تلاشهای انجام شده در این زمینه است.
او با تاکید بر اینکه، اگر بخواهیم از سبک زندگی خوبی برخوردار بوده و جامعه توسعه یافته ای داشته باشیم، باید نسبت به محو بی سوادی اقدام شود ، افزود: بی سواد علاوه بر ایجاد آسیب ، در معرض آسیب نیز قرار دارد و برای کمک به توسعه جامعه باید برای جذب و با سواد کردن این افراد تلاش کنیم .
جمشیدی با اشاره به آمار ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفری بی سوادان در گروه سنی هدف سواد آموزی، گفت: محو بی سوادی و ریشه کنی آن دور نمای سواد آموزی است و وظیفه ما افزایش سطح سواد این گروه سنی است و از ارشهای ما در این مسیر، ترویج سیره و سنت پیامبر و انقلاب اسلامی و محرومیت زدایی و ارتقاء آگاهی در افراد جامعه است.
مدیر کل دفتر طرح و برنامه و تامین منابع سازمان نهضت سواد آموزی افزود: سواد آموزی به عنوان یک آموزش غیر رسمی ،ساختاری متفاوت از آموزش های رسمی دارد و باید با حد اکثر انعطاف، حد اکثر مشارکت را جلب کرده و به دنبال کاهش هزینه های خود باشیم.
او با اشاره به ساختارتشکیلاتی سازمان سواد آموزی کشور، گفت: هم اکنون کمتر از ۱۰ درصد از فعالیتهای سواد آموزی، توسط معلمان انجام میشود و ۹۰ درصد از فعالیتهای این بخش توسط اشخاص حقوقی و موسسات غیر دولتی و به صورت واگذاری فعالیتها انجام میشود که سختی ها و مشکلات خاص خود را دارد و لازمه آن تسلط بر فعالیت های سواد آموزی در قالب کارگاه های آموزشی مسئولین سواد آموزی است.
ارسال دیدگاه