در گفتوگو با پانا
حمید درخشان: بعد از 8 سال حضور در ایران مردم از کیروش قهرمانی میخواهند
سامان قدوس ستاره تیم ملی است
تهران (پانا) - مهاجم دهه 60 تیم ملی فوتبال ایران، 8 سال حضور مدام کارلوس کیروش را علت توقع قهرمانی تیم ملی در هفدهمین دوره جام ملتهای آسیا از سوی مردم دانست.
حمید درخشان در گفتوگو با پانا درباره پیروزی پرگل تیم ملی فوتبال ایران مقابل یمن گفت: به نظرم بازی خیلی خوبی بود و بازیکنان ما تمام تلاش خودشان را کردند تا در این بازی موفق شوند، البته فکر میکنم باخت استرالیا به اردن و تساوی امارات مقابل بحرین یک تلنگر برای ملیپوشان ایران بود تا یمن را دست کم نگیرند و تمام تلاش خودشان را برای پیروزی در این بازی به کار بگیرند.
وی ادامه داد: یمن در حد و اندازه تیم ما نبود آنها دفاع اتوبوسی داشتند اما تلاش بازیکنان ما و از طرفی گل زودهنگام ایران به این تیم باعث شد آنها از لاک دفاعی بیرون بیایند و بازی هجومی انجام بدهند اما با این حال حریف ایران نشدند.
مهاجم دهه ۶۰ تیم ملی فوتبال ایران در مورد بازیهای بعدی ایران در جام ملتها گفت: به نظرم کار سختی پیشروی تیم است. مردم از ملی پوشان انتظارات زیادی دارند و با توجه به حضور هشت ساله کیروش در ایران آنها به هر نحوی قهرمانی میخواهند، البته بازی به بازی شرایط فرق میکنند و نباید با یک بردی کار را تمام شده بنامیم.
سرمربی سابق پرسپولیس ادامه داد: به نظرم جدیترین حریف ایران ژاپن است، آنها واقعا قدرتمند هستند اما بقیه تیمها از جمله امارات، کرهجنوبی و استرالیا در اولین هفته رقابتها حرفی برای گفتن نداشتند.
درخشان در خصوص عملکرد بازیکنان تیم ملی در اولین دیدار جام ملتها اظهار کرد: مجموعه تیم دست به دست هم دادند و بازی قابل قبولی داشتند، البته به نظرم مهدی ترابی و سامان قدوس از دیگر ملی پوشان بهتر بودند. قدوس ستاره تیم ملی است، او بازیکن کاملاً حرفهای است و سبک و سیاق بازیکنان اروپایی را دارد. به نظرم او در جام جهانی بیشتر میتوانست بازی کند و خودش را بهتر نشان دهد.
وی در پایان درباره دیدار بعدی تیم ملی ایران مقابل ویتنام در مرحله گروهی جام ملتهای آسیا گفت: بازی مقابل ویتنام در عین اینکه شاید راحت باشد اما پیچیدگی خودش را دارد و نباید از امروز تیم ملی ایران را برنده دیدار با این تیم بدانیم. در این رقابتها کار برای همه تیمها سخت است و کسی از قبل نمیتواند برنده را دقیقه پیشبینی کند.
ارسال دیدگاه