به مناسبت هفته ملی دیابت:
برگزاری جشنواره غذا و شیرینی دیابتی در منطقه ۲۰
شهرری(پانا) - به مناسبت هفته ملی دیابت جشنواره غذا و شیرینی دیابتی در مرکز ری شناسی منطقه ۲۰ برگزار شد.
جشنواره غذای سالم در سه بخش غذاهای ایرانی، شیرینی و دمنوش های مناسب بیماران دیابتی با حضور بیش از ۶۰ نفر از بانوان محلات این منطقه در مرکز ری شناسی منطقه ۲۰ برگزار شد.
در این جشنواره ۳۵ نفر در بخش غذا، ۲۲ نفر در بخش شیرینی و ۱۰ نفر در بخش دمنوش شرکت داشتند که پس از بررسی داوران با در نظر گرفتن شاخص های استاندارد از نظر ارش غذایی، مناسب برای افراد دیابتی و خلاقیت و طراحی، از میان غذاها و شیرینی های طبخ شده ، غذاهای ۹ نفر از بانوان برگزیده شد.
در پایان این جشنواره ۴ نفر در بخش غذا، ۲ نفر در بخش شیرینی و ۳ نفر در بخش دمنوش به عنوان نفرات برگزیده، انتخاب و با اهدای لوح تقدیر و هدایا از آنان تقدیر شد.
جشنواره غذا و شیرینی دیابتی با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم و تفکر در نحوه طبخ و استفاده از مواد مغذی مناسب برای بیماران دیابتی و نیز افراد در معرض خطر برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری خاموش همزمان با هفته ملی دیابت از سوی اداره سلامت شهرداری منطقه ۲۰ برگزار شد.
/خبرنگار: شیدا مشهور/
ارسال دیدگاه