ارتقا صنایع دستی و هنرهای سنتی استان فارس در راستای درآمدزایی و شاخصه های اقتصادی

شیراز(پانا) - معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان فارس با اشاره به این که این استان با برخورداری از شاخص های ویژه و تنوع مطلوب می تواند به عنوان یک شاخصه اقتصادی و درآمدزا مورد استانداردسازی بهینه و ارتقا کیفیت قرار بگیرد، گفت: تلاش برای صدور کیفیت کارگاهی برای کارگاه های صنایع دستی فارس با هدف ارتقا کمی و کیفی محصولات صنایع دستی استان آغاز شده است.

کد مطلب: ۸۵۸۸۰۳
لینک کوتاه کپی شد
ارتقا صنایع دستی و هنرهای سنتی استان فارس در راستای درآمدزایی و شاخصه های اقتصادی

حیدر علی زاهدیان نژاد با اشاره به روندی که برای افزایش سطح کمی و کیفی محصولات صنایع دستی در پیش گرفته شده است، گفت: در راستای ارتقا کمی و کیفی محصولات صنایع دستی استان، این معاونت طرح درجه بندی کارگاه های صنایع دستی را در استان آغاز کرده است.

وی ادامه داد: به این ترتیب بازدید از ۶۰ کارگاه در سطح استان، طبق برنامه زمان بندی توسط کارشناسان صنایع دستی شروع شد.

معاون صنایع دستی و هنر های سنتی استان فارس خاطر نشان کرد: در پی بازدید های میدانی به عمل آمده، ۳۰ کارگاه پس از تکمیل فرم هایی با شاخصه های حجم تولید، تعداد نیروهای تولیدکننده، شرایط بهداشتی و سلامت کارگاه ها انتخاب می شوند.

زاهدیان نژاد در خصوص هدف این روند، تاکید کرد: کارگاه های انتخاب شده برای تایید نهایی به واحد حمایت از تولید معاونت صنایع دستی کشور معرفی خواهند شد.

وی در پایان تصریح کرد: پیش بینی می شود از این ۳۰ کارگاه در مرحله اول حدود ۲۰ کارگاه موفق به اخذ گواهی کیفیت کارگاهی شوند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار