آتوسا سلیمانیان: تعدد آثار، نشان از استقبال مردم از فناوری‌های نوین دارد

تهران (پانا) - یکی از داوران بخش محتوایی نخستین جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت، می‌گوید حضور بیش از هزار و 200 اثر در جشنواره رسانه‌های دیجیتال، نشان از این دارد که مردم ما در حال حاضر بیشتر از فناوری‌های نوین، رسانه‌های دیجیتال و فضای مجازی برای کسب اطلاعات سلامت استفاده می‌کنند.

کد مطلب: ۸۵۶۲۶۰
لینک کوتاه کپی شد
آتوسا سلیمانیان: تعدد آثار، نشان از استقبال مردم از فناوری‌های نوین دارد

آتوسا سلیمانیان، یکی از داوران محتوایی جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت، در گفت‌وگو با ستاد خبری این جشنواره گفت: داوری محتوایی آثار را در قالب سه تیم داوری، از یک هفته پیش شروع کرده ایم. تاکنون بیش از ۱۲۰۰ اثر به دست ما رسیده که تعداد ۷۳۱ اثر آن ها در ارتباط با هنرهای دیجیتال بوده و ۷۵ وبسایت و وبلاگ را داشتیم. همچنین در بخش های دیگر آثاری نظیر بازی های رایانه ای، تلفن همراه، نرم افزارهای رایانه ای، سرویس خدمات الکترونیک سلامت و شبکه اجتماعی را داشتیم.

وی افزود: ما پیش از این جشنواره رسانه های سلامت را در وزارت بهداشت داشتیم که از فناوری های نوین در آن کمتر استفاده شده بود. همچنین جشنواره هنرهای دیجیتال را نیز در سال های قبل داشتیم ولی در حال حاضر این آثار بسیار زیاد شده است. حضور این تعداد اثر در جشنواره رسانه های دیجیتال نشان دهنده آن است که مردم ما در حال حاضر بیشتر از فناوری های نوین و رسانه های دیجیتال و فضای مجازی برای کسب اطلاعات سلامت استفاده می کنند.

سلیمانیان با اشاره به تنوع آثار از لحاظ کیفی در جشنواره زیاد است، عنوان کرد: از نظر کیفی، آثار تنوع زیادی دارد و بیشتر موضوعاتی که در آثار به آن پرداخته شده موضوعات مرتبط با ریزفکتورها(چاقی، تحرک بدنی، سیگار و...) و بیماری های مزمن است. همچنین بیشتر این آثار، مخاطب عام را در نظر گرفته اند که این نکته مثبتی است. در حال حاضر غربالگری اولیه انجام شده و اکنون در حال داوری میانی هستیم. بعد از داوری نهایی، به تعدادی از آثار که با معیارهای تعیین شده همخوانی دارد جوایزی اهدا می شود و از برخی از آنها نیز تقدیر خواهد شد. البته داوری فنی آثار را گروه دیگری انجام خواهند داد.

رییس گروه هماهنگی ارتباطات و آموزش وزارت بهداشت، در خصوص معیارهای داوری آثار یادآور شد: پیش از اینکه داوری را انجام دهیم یک سری معیارها را تعریف کردیم، از مهم ترین آنها این است که این آثار در درجه اول مخاطب خود را تحریک کرده باشند، دوم اینکه در مطالبشان از منابع معتبر برای تهیه محتوا استفاده کرده و به روز رسانی شده باشند. همچنین یکی از اهداف جشنواره کمک به کسب و کارهای نوپا است. برای همین معیار دیگری در نظر گرفتیم و آن این بود که آثار شرکت کننده در جشنواره درآمدزایی و اشتغال‌زایی هم داشته باشند.

وی ادامه داد: در حوزه سلامت نیز این به این موضوع توجه داشتیم که آیا آن شرکت کننده موضوعاتی را که در نظر گرفته مبتنی بر اولویت های جامعه است و آیا این موضوعات در حال حاضر جزو نیازهای امروز جامعه است یا خیر.

سلیمانیان با اشاره به سابقه داوری خود در جشنواره های دیگر در موضوع سلامت، اضافه کرد: فکر می کنم کیفیت آثار نسبت به جشنواره های دیگر در همین سطح بهتر است. البته فعلا توانسته ایم محور وبسایت و تعدادی از نرم افزارها را بررسی کنیم که هنوز کامل نشده ولی به طور کلی می توانم بگویم نسبت به جشنواره های گذشته وزارت بهداشت در این حوزه کیفیت بهتری دارد.

نخستین جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت با شعار «نبض اجتماعی شدن سلامت» توسط موسسه فرهنگی آوای هنر سلامت از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌شود. سید محمدهادی ایازی، ریاست و امیرحسین اسدی دبیری این رویداد را عهده‌دار هستند.

فراخوان و کلیه اخبار و اطلاعات جشنواره رسانه‌های دیجیتال سلامت در سایت www.hdmf.ir قابل دسترسی است.


ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار