خدمات ویژه پلیس راهور به دانشآموزان
مهماندار : دو هفته اول مهر، دانشآموزان مدارس حاشیهای تهران را، پلیس به مدرسه میبرد
تهران (پانا) - رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت نیروهای آموزش دیده پلیس، در دوهفته اول مهر دانشآموزان را از اولیا تحویل میگیرند و به مدرسه میرسانند.
به گزارش روابط عمومی پلیس راهور، سردار محمدرضا مهماندار در مراسم «آیین رونمایی و الصاق نمادین برچسب سرویس مدارس شهر تهران»، اظهار کرد: امسال در آستانه سال تحصیلی جدید، پلیس راهور با تمام توان در کنار فرمانده انتظامی، عوامل پلیس پیشگیری، کلانتری و عوامل ستادی برای تسهیل ترافیک خدمت رسانی خواهد کرد.
وی افزود: اگر همکاری نزدیک شهروندان، اولیای دانشآموزان و دستگاههای دولتی همزمان با مهرماه وجود نداشته باشد با مشکلات عدیدهای مواجه میشویم که عوارض آن در افزایش میزان ترافیک مشهود میشود.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از شهروندان و اولیاء دانشآموزان خواست همزمان با بازگشایی مدارس از ابتدای مهرماه برای جابجایی از سرویس مدارس و سرویسهای عمومی، استفاده کرده و از پارک دوبله در کنار مدارس حتی برای کم ترین زمان ممکن نیز خودداری کنند.
وی با اشاره به اینکه ایمنسازی مدارس، خطکشی مدارس، نصب تابلو و علائم راهنمایی و رانندگی از مواردی است که طی هفتههای گذشته با همکاری شهرداری تهران انجام شده است، تصریح کرد: طبق برنامهریزی پلیس راهور برای مدارس حاشیهای شهر تهران در دو هفته اول مهرماه، تعدادی از پرسنل پلیس آموزشهای لازم را دیدهاند تا با همکاری اولیاء، دانشآموزان را تحویل گرفته و وارد مدرسه کنند.
مهماندار خاطرنشان کرد: درباره سرویس مدارس باید به کاهش ترافیک و آلودگی هوا و ایمنی دانشآموزان توجه شود، چنانچه سرویس مدارس در دنیا بالاترین استانداردها و کمترین خطر را برای دانشآموزان دارند. امیدواریم در سالهای آتی سرویس مدارس استانداردهای لازم را برای حمل و جابجایی دانشآموزان داشته باشند.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: انتظار میرود اولیاء دانشآموزان، فرزندانشان را به سرویسهایی بسپارند که دارای برچسب سرویس مدارس هستند و کنترلهای لازم بر روی رانندهها صورت گرفته است و در واقع ایمنی دانشآموزان را تایید میکنند.
علیرضا قنادان، مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران نیز در آیین رونمایی و الصاق نمادین برچسب سرویس مدارس گفت: از تغییرات عمدهای که در حوزه ساماندهی سرویس مدارس صورت گرفته است، ابلاغ دستورالعمل اجرایی بود که در تیرماه به امضای وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش رسید تا به منظور اجرا به زیرمجموعه های مرتبط ابلاغ شود.
وی افزود: براساس این دستورالعمل، هماهنگی اجرای سرویس مدارس در شهر تهران بر عهده کارگروه ماده ۱۸ که متشکل از آموزش و پرورش، انجمن اولیا و مربیان و نماینده شهرداری تهران است، قرار گرفت.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران با اشاره به الزامات صدور سه مجوز خاطرنشان کرد: براین اساس در مرحله اول شرکت های مجری سرویس مدارس در تهران باید طبق ضوابطی در دفاتر خدمات الکترونیک تاکسیرانی ثبت نام میکردند. در همین راستا، برمبنای اعلام فراخوان ۴۰۰ شرکت به عنوان متقاضی ارائه سرویس مدارس ثبت نام کردند و پس از صلاحیت سنجی مدارک آنها صادر شد.
قنادان ادامه داد: دومین مجوز مربوط به رانندگان سرویس مدارس است که بر اساس کنترل سوابق، سلامت و ارائه آموزشها انجام میشود که بر این اساس ۱۵ هزار نفر در سامانه ثبت نام کرده و در مراحل صلاحیتسنجی قرار دارند. از این تعداد دو هزار راننده جدیدالورود محسوب میشوند که برای این افراد کلاسهای ۴ ساعته آموزشی با محورهای قوانین رانندگی ویژه سرویس مدارس، اخلاق حرفهای، روانشناسی کنترل خشم و ... برگزار شد.
به گفته قنادان، سومین مجوز مربوط به نصب برچسب روی خودروهای سرویس مدارس است که برای هر خودرو منحصر به فرد است و با استفاده از کدهای درج شده بر روی آن قابلیت رهگیری از طریق سامانه موبایلی وجود دارد.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی با اشاره به اینکه تمام خودروهای سرویس مدارس از نظر آلایندگی کنترل شده و معاینه فنی برای آنها الزامی است، گفت: امسال خودروی پراید بالای ۱۰ سال از سرویس مدارس حذف شد تا گامی برای ارتقای خدمات ارائه شده در این زمینه برداشته شود.
قنادان تصریح کرد: پس از شروع سال تحصیلی جدید نیز نظام نظارتی بر سرویسهای مدارس در سطح آموزش و پرورش از سوی مدیران مدارس، در سطح میدانی از سوی سازمان تاکسیرانی و راهور و در سطح عمومی از طرف مردم و از طریق سامانه نرم افزار تاکسیرانی صورت میگیرد.
وی ادامه داد: به این صورت که مردم میتوانند با وارد کردن پلاک خودرو از صلاحیت و یا عدم صلاحیت راننده مطمئن شوند و در صورت مشاهده تخلف آن را گزارش کنند. امیدواریم خدماتی که شهرداری تهران به دانش آموزان ارائه میدهد با برنامههای دیده شده ارتقاء یابد.
ارسال دیدگاه