مدیر کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی :
پست قرنطینه دامپزشکی در بخش خضری شهرستان قاینات راه اندازی می شود.
قاین ( پانا ) - در اولین کمیته آنفلوآنزای طیور شهرستان با حضور مدیر کل دامپزشکی استان ، فرماندار و سایر روئسای ادارات که در محل سالن جلسات فرمانداری شهرستان برگزار شد بر راه اندازی پست قرنطینه ای دامپزشکی تاکید شد.
این جلسه با حضور دکتر اصغرزاده مدیر کل دامپزشکی استان و مهندس کریمی فرماندار شهرستان قاینات ،دادستان شهرستان ، بخشداران تابعه و مسئولان ادارات ذیربط در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
در ابتدای جلسه رضا محمودی زاوه رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گزارشی از وضعیت صنعت طیور شهرستان و وضعیت بیماری آنفلوآنزا و اشاره به کاهش چشمگیر تلفات طیور در شهرستان نمود.
دکتر محمداصغرزاده مدیر کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی ضمن تبیین و تعیین شرح وظایف ستاد پیشگیری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان به دستورالعمل های اجرایی و ضرورت مقابله و کنترل این بیماری با توجه به درگیری استان های همجوار اشاره داشت. وی احساس مسئولیت، تعامل و هماهنگی و پای کار بودن مسئولین و حضور کامل در سطح شهرستان و هماهنگی در اجرای وظایف و مسئولیت های ذاتی را در جهت پیشبرد برنامه ها موثر ارزیابی کرد و ضمن تقدیر از زحمات مسئولین بر لزوم اتخاذ تمهیدات پبیشگیرانه جهت کنترل این بیماری تاکید کرد. وی نظارت بر تردد محموله های مرغی و فرآورده های جانبی و پایش تالاب ها و نظارت بر روند فعالیت مرغداریها و زیستگاههای پرندگان و توجیه و آموزش روستائیان و شهروندان و مرغداران را با هدف تحقق این مهم ضروری دانست و خواستار تلاش مضاعفِ مسئولین شد.
وی افزود: با توجه به هم مرز بودن خراسان جنوبی با خراسان رضوی ، باید نظارت های بهداشتی قرنطینه ای با هدف پیشگیری از عوامل بیماری زا انجام شود و این امر تنها با ایجاد پست قرنطینه ای در مسیر خضری میسر می گردد که نیازمند همکاری و مساعدت فرماندار و شورای تامین شهرستان قاینات است.
مهندس کریمی فرماندار قاینات با تاکید بر اهمیت امنیت غذایی مردم ، به امر پیشگیری از آنفلوانزا به عنوان یک استراتژی اصلی در کاهش خسارتهای احتمالی اشاره نمود و بر همکاری سایر ادارات ذیربط در پیشگیری از آنفلوانزا تاکید نمود و گفت :با توجه به مخاطرات بهداشتی ، اقتصادی و اجتماعی این بیماری مجموعه فرمانداری و شورای تامین شهرستان نیز بر احداث و راه اندازی پست قرنطینه در ورودی شهرستان و استان نظر مثبت دارد و تلاش بر این خواهد بود تا در کمترین زمان ممکن این مهم محقق شود.وی همچنین بر استفاده از توان سمن ها در ارتقا آگاهی عمومی تاکید کرد و گفت دامپزشکی شهرستان در راستای فرهنگ سازی و افزایش آگاهی مردم از توان سمن ها استفاده کند وبا همکاری آنها و بالا بردن سطح آگاهی مردم در کنترل و پیشگیری اقدام عملیاتی انجام دهد
محمودی در پایان از زحمات بی دریغ مسئولان شهرستان به خصوص دادستان و فرماندهی نیروی انتظامی که شبکه دامپزشکی را در امر مبارزه با پدیده شوم قاچاق و حمل غیر مجاز طیور یاری رسانده اند تقدیر وتشکر نمود.
ارسال دیدگاه