رییس کارگروه کودک و فضای مجازی:
ریشه اغلب مشکلات اجتماعی، شخصی و رفتاری انسان عصر حاضر در ضعف یادگیری مهارتهای پایه متناسب با اوضاع جامعه خویش است
تهران (پانا) - رییس کارگروه کودک و فضای مجازی ریشه اغلب مشکلات اجتماعی، شخصی و رفتاری انسان عصر حاضر را در ضعف یادگیری مهارتهای پایه و بنیادین متناسب با اوضاع و احوال جامعه عنوان کرد.
خسرو سلجوقی رییس کارگروه کودک و فضای مجازی در مورخ ۲۹/۵/۱۳۹۷ در اولین جلسه شورای سیاستگذاری دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی رسانههای دیجیتالی سال ۱۳۹۷ در خصوص اقتصاد فضای مجازی کودک و اهمیت این اقتصاد گفت:
بهترین شروع زندگی برای کودکان سنین صفر تا دو و نیم سالگی است و بعد دو و نیم تا هفت سالگی است. پژوهشهای بسیاری اثبات کردهاند که ریشه اغلب مشکلات اجتماعی، شخصی و رفتاری انسان عصر حاضر در ضعف یادگیری مهارتهای پایه و بنیادین متناسب با اوضاع و احوال جامعه خویش است و مهمترین دوران یادگیری غیرمستقیم این مفاهیم، سنین دو الی ۷ سالگی بخصوص طلایی ترین دوران رشد، یعنی بین ۳ الی ۵ سالگی است.
دورانی که طی آن ۹۰ درصد رشد مغز انسان صورت میپذیرد و اهمیت آن برای برنامه ریزان حوزه تربیتی به حدی است که از آن تحت عنوان بهترین شروع زندگی یاد میشود.
سلجوقی در ادامه سخنان خود بیان کرد مطالعات طولی نشان میدهد:
که هر ۱ دلار سرمایه گذاری در آموزش کودکی، ۵ تا ۱۶ دلار بازگشت سرمایه (متوسط ۱۰ دلار نرخ برگشت سرمایه) خواهد داشت.
در همین راستا اهمیت این سرمایهگذاری برای مسئولین و خانوادهها و جامعه باید تبیین و اطلاعرسانی شود و همچنین تولیدکنندگان محتوا و ارائهدهندگان خدمات در بخش فضای مجازی کودکان باید به این اقتصاد و نحوه دسترسی به آن آگاه شوند.
سلجوقی مجری سند حمایتی و برنامه اقدام توسعه خدمات فضای مجازی کودک در بیانات خود از کلیه تولیدکنندگان محتوای مناسب برای کودکان و اولیاء و مربیان آنان و همچنین ارائهدهندگان خدمات درخواست داشت که برای معرفی مزیتها و داشتههای خودشان حضور پرشوری در این دوره از نمایشگاه داشته باشند و در ضمن کاربران با استفاده و آشنایی به این ظرفیتها و با خرید این محصولات موجب رونق این بازار و تقویت آن بشوند.
ارسال دیدگاه