رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی:
شوراهای شهر کمترین همکاری مشترک را با کارگروه سلامت و امنیت غذایی داشتند
ساری (پانا) - رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با بیان اینکه دستگاه ها و سازمان های عضو در قطب یک استان مازندران بیشترین همکاری را با کارگروه سلامت و امنیت غذایی داشتند، گفت: «صداوسیما بیشترین و شوراهای شهرکمترین همکاری مشترک را با کارگروه سلامت و امنیت غذایی داشتند.»
علیاصغر فرشاد، قائم مقام معاونت اجتماعی وزارت بهداشت و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در اجلاس روسا، معاونین اجتماعی و مدیران شبکه های بهداشت و درمان کلانمنطقه یک اظهار کرد: «نظام سلامت ایران از سال ۱۳۲۹ به این باور رسید که همکاری بین بخشی برای سلامت لازم است.»
او افزود: «شورای عالی سلامت در سال ۱۳۷۰ قانون شد و در روز گذشته نیز مراحل اولیه آییننامه آن در دولت مصوب شد و طبق آن یک ساختار پایدار قانونمند برای تامین حمایتهای بین بخشی شکل گرفتگرفت.»
فرشاد با یادآوری اینکه در گذشته ابزار لازم برای همکاری بین بخشی وجود نداشت، گفت: «در حال حاضر این ابزار در اختیار مدیران شبکه در سطح استان در کارگروه سلامت که به شورای عالی سلامت متصل است، وجود دارد.»
او افزود: «۹ وزیر و روسای سازمان محیط زیست و برنامه و بودجه در کارگروه سلامت حضور دارند و مصوبات آن مصوبه دولت است.»
فرشاد افزایش کیفیت نان، کاهش آلایندهها و سموم کشاورزی، سند ملی سالمندان را نیازمند مشارکت بین بخشی دانست و افزود: «کنترل کیفیت روغنها، بهبود کیفیت آرد و نان، ساماندهی استفاده از سم از دستاوردهای مهم شورا در حوزه امنیت غذایی و تغذیه در چهار سال اخیر است.»
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با بیان اینکه دستگاهها و سازمانهای عضو در قطب یک استان مازندران بیشترین همکاری را با کارگروه سلامت و امنیت غذایی داشتند، افزود: «صداوسیما بیشترین و شوراهای شهر کمترین همکاری مشترک را با کارگروه سلامت و امنیت غذایی داشتند.»
فرشاد به تدوین برنامه جامع بین بخشی اشاره و اعلام کرد: «سمنان ۶۰ درصد، گلستان ۱۰ درصد، گیلان ۴۰ درصد و مازندران ۹۰ درصد در اجرای برنامه جامع بین بخشی پیشرفت داشتهاند.»
ارسال دیدگاه